x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

01 Iun 2006   •   00:00
ULTIMUL CHICAGO. Stefan Banica Jr, Maia Morgenstern, Andrei Duban, Carmen Ionescu, Monica Davidescu, Ilinca Goia, Anca Turcasiu si restul echipei musical-ului Chicago urca pe scena Teatrului National, pentru o ultima reprezentatie a acestui spectacol, duminica, 4 iunie 2006, la ora 18:30. In aceasta stagiune, musical-ul a avut cel putin o reprezentatie pe saptamana, fiind cel mai vizionat spectacol de la premiera pana in prezent, cu 20.000 de spectatori.

TNT PENTRU MINORI. Lala si Laura de la TNT dau in mintea copiilor, de 1 iunie, la Carrefour Orhideea. De la ora 18:00, fetele canta pentru fanii lor minori "Eu & Tu", "Strada mea", "Numai a ta", "Fara tine nu exist" si alte piese fara de care n-ar exista. De ziua lor, cei mici sunt invitati sa participe la un concurs de desene cu premii importante, printre care si o excursie la Disneyland Paris, pentru o familie de trei membri.

GASCA DE GOGOMANI. Actiunea se precipita in ultimele episoade ale Gogomanilor din acest sezon: Ovidiu se imbogateste dupa ce gaseste o geanta plina cu bani, fapt sarbatorit alaturi de Viorica si Ionita din Clejani. Pe acelasi Ovidiu il ocheste si Cupidon: o doamna bogata, intruchipata de Marilena Chelaru, se indragosteste pana peste urechi de el. In iunie, Aniela, Bogdan, Ovidiu si gasca vin pe micile ecrane luni si joi, de la 22:30, la Antena 1. vine "dudu"! Festivalul Tuborg ne propune pentru aceasta seara trei nume mari ale muzicii romanesti: Firma, Jukebox si Iris, care vor sustine concerte de la ora 19:00, in Piata Constitutiei. Iar maine seara veti canta alaturi de Pavel Stratan, Alternosfera si rockerii de la Cargo.

ANIVERSARE. In Music Pub are loc astazi, de la ora 19:00, concertul de lansare a EP-ului "Editie de Buzunar", semnat Bere Gratis. Show-ul de doua ore va include toate hiturile trupei, dar si premiera live a pieselor de pe noul disc. Matei, chitaristul celor de la Bere Gratis si totodata autorul piesei "Speranta din Priviri", isi va sarbatori ziua de nastere (2 iunie) imediat dupa concert. Si cum altfel decat alaturi de prieteni si publicul care-i fredoneaza cantecele. (R.G.)

GEST. Korn a facut un gest extrem de frumos pentru fani. Pentru a celebra turneul "Family Venues 2006" pe care trupa il va incepe in iulie, Jonathan Davis, solistul trupei, a aparut in fata a mii de fani si le-a aruncat bancnote in valoare de 10 milioane de dolari, pentru ca acestia sa poata veni la concerte fara sa mai plateasca. "Sunt multi adolescenti care nu-si permit sa cumpere bilet si noi ii ajutam", spune Jonathan. (R.G.)

×
Subiecte în articol: antimonden