x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

30 Mai 2006   •   00:00
CONTRA CRONOMETRU. Mai este o zi pana la concertul Apocalyptica, pe care rockerii il sustin la Arenele Romane din Bucuresti. Daca nu v-ati achizitionat inca bilete, acestea vor fi disponibile doar la pretul de 65 RON, in ziua concertului.

CUPA PRESEI LA CANTAT. Ziaristii din Romania sunt invitati sa-si faca ultimele vocalize inaintea inscrierii la "Cupa Presei la Cantat". "Dosarele", care trebuie sa contina datele de identificare ale concurentilor, sectiunea, piesa si necesarul tehnic pentru interpretare, sunt asteptate pana pe 15 iunie. Juriul (momentan secret), condus de presedintele Mircea Vintila, va acorda premii consistente castigatorilor tuturor celor trei sectiuni (solo feminin, solo masculin si trupe). (Dana Cobuz)

FIGURI DE CLEJANI. Intrebata de Viorica de la Clejani de ce nu vrea sa ramana insarcinata, solista Andreea Banica a spus ca se teme ca nu cumva copilul ei sa se nasca cu tenul de culoare inchisa: "Ce ma fac daca iese negru, ca iubitul meu, Lucian? Mai bine fac copilul cu un altul si pe urma ma intorc la el. As vrea, totusi, sa mai copilaresc, inca nu ma simt pregatita sa devin mama". Faza la care Viorica a adaugat:"Poate e mai bine asa. Ei, daca n-as fi avut copiii, la cat ma supara Ionita al meu, eram de mult fugita in America". (S.E.)

LOREDANA LA MTV. Hitul "Lele", inclus ca bonus pe noul album "Jamparalele", i-a adus Loredanei o nominalizare pentru cea mai buna interpreta solo la Premiile MTV 2006. Solista nu va participa la gala de la Cluj doar in calitate de nominalizata, ci si pentru a sustine un duet alaturi de Stefan Banica Jr. In aceste zile, Loredana se pregateste sa filmeze un videoclip pentru piesa "Departare", cel de-al doilea single extras de pe albumul "Jamparalele". (Dana Cobuz)

BANICA JR, IN TURNEU. Daca vine vara si nu ai programat un turneu, nu esti artist de valoare. Cativa dintre cantaretii autohtoni si-au anuntat deja itinerarele prin tara. Printre acestia se numara si Stefan Banica Jr, care, incepand cu jumatatea lunii iunie, o ia pe "Veta" in calatorie prin noua orase. Intre timp, promotorul rock’n’roll-ului pe plaiurile mioritice va fi prezent si pe micile ecrane, cu un nou videoclip, al piesei "Cum am ajuns sa te iubesc", cantata in duet cu Stefan Banica senior si inclusa pe albumul "Duete". (D.C.)

×
Subiecte în articol: antimonden