x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

27 Mai 2006   •   00:00
TALENTATA. "Fata merge pe jos" in continuare. La cererea publicului, Alexandrina va sustine in aceasta seara un concert la Cafe Deko, la ora 21:00. Venita de la Chisinau, cantareata si pictorita Alexandrina Hristov i-a fermecat pe spectatorii romani cu vocea ei deosebita si cu cantecele sale originale (compozitii proprii) interpretate in limbile romana, franceza si rusa. Incepand de saptamana viitoare, Alexandrina Hristov si trupa Salamandra vor avea in concerte si invitati-surpriza. (Catalina Iancu)

TORNERO CU LORDI. Chiar daca nu va inchipuiti ca ar putea fi posibil, piesa "Tornero", interpretata de Mihai Traistariu la Eurovision, are o varianta hard rock. Teverista Ruxandra Gheorghe i-a convins pe cei de la Lordi, castigatorii finalei de la Atena, sa "cante" in stilul lor partitura lui Traistariu. Ce a iesit veti vedea duminica, de la ora 17:00, la "Parteneri de week-end" (TVR 1). In aceeasi emisiune, detalii picante din culise, "emotii" inregistrate in sala in care 18.000 de spectatori fredonau "Tornero" si reactii la cald din "Camera Verde".

PENTRU CEI MICI. Alina Sorescu are din nou program de alergatura. De la examenul la Comunicare, programat la 1 iunie, va fugi direct la Sibiu, unde participa la un spectacol dedicat Zilei Copilului. Este vorba despre o serie intreaga de evenimente reunite sub genericul "Noua ne pasa", iar invitati vor fi copiii sinistrati din localitatile afectate de inundatii. Distractia celor mici va dura doua zile, fiind programata sambata si duminica in parcul "Arin" din Sibiu. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden