x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

24 Mai 2006   •   00:00
REDGRAVE, LA TIFF. Timp de patru zile, actrita Vanessa Redgrave este invitata de onoare a Clujului si a Festivalului International de Film Transilvania (TIFF). Actrita va sta in Romania intre 8 si 11 iunie, la 9 iunie urmand sa participe la premiera romaneasca a filmului "The Fever", in regia fiului sau, Carlo Gabriel Nero, asteptat si el la festival. De-a lungul carierei sale, incepute in 1958, Redgrave a interpretat o gama variata de roluri. Talentul actoricesc i-a fost recunoscut prin cele 99 de titluri si premii prestigioase pe care le-a primit. Prin participarea la TIFF, Vanessa Redgrave intra in galeria invitatilor celebri, printre care se numara Julie Delpy si Annie Girardot. (D.C.)

CONTRA NATURII. Viorica si Ionita din Clejani vor face duet cu Blondy! Minunea se va intampla la Premiile Muzicale Romanesti MTV 2006, care se vor desfasura la 3 iunie, la Cluj-Napoca. Mai precis, Clejanca va canta acompaniata de frumoasele dansatoare de la Blondy, fiindca de cantat stim cu totii cum canta trupa Andreei Banica. Keo si cu Puya vor face front comun si vor interpreta si ei o melodie. Cea mai potrivita pereche (la voce si nu numai) pare a fi cea formata din Loredana si Stefan Banica jr. (Catalina Iancu)

SE MARITA REGINA R’N’B! Cristinei Spatar pare sa-i mearga din ce in ce mai bine. A revenit in muzica din Romania dupa doi ani de absenta, iar acum isi face planuri concrete de maritis cu iubitul ei, italianul Mirco. Cei doi au stabilit chiar si data nuntii: 19 august 2006. Deocamdata, detaliile sunt tinute departe chiar si de prieteni. Ce am mai reusit sa aflam este ca petrecerea va avea loc in Italia. (D.C.)

MAI SUNT 6 ZILE pana incepe seria celor sapte concerte Tudor Gheorghe, la Sala Palatului. "Petrecerea cu taraf", un spectacol - marturisire de suflet pentru romani. O adevarata "inchinare cantecului popular". Ascultand Petrecerea lui Tudor Gheorghe te simti ca intr-o zi de duminica, intr-un sat care te primeste in inima lui si te lasa sa-i afli bucuriile si tristetile. Pe scena prinde viata o lume autentica pe care o credeam pierduta. Un univers al muzicii si poeziei populare, o imagine tulburatoare si unica a sufletului romanesc nealterat de trecerea timpului. De Ziua Copilului, "Diligenta cu papusi" aduce pe scena Salii Palatului copii din provinciile istorice ale Romaniei - patru formatii corale din Craiova, Targu-Mures, Suceava si Chisinau totalizand un cor format din 120 de copii.

DEFTONES. Rock Your Mind, One Event si Bring the Noise va asteapta duminica, 25 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti, la un megarecital Deftones, intr-un spectacol care cu siguranta va fi cel mai important concert hardcore ce a avut loc vreodata in Romania. Biletele costa 60 RON - pana la 25 iunie, si 70 RON in ziua concertului si se gasesc in reteaua de magazine Diverta din tara, la magazinul Muzica si in clubul Fire din Bucuresti. (A.R.)

×
Subiecte în articol: antimonden