x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

23 Mai 2006   •   00:00
PREMEDITARE. Desi pentru despartirea de a doua sotie a vietii lui fostul Beatles i-a gasit vinovati pe ziaristi, fanii lui sunt de alta parere. Cei care au ascultat cu multa atentie albumul Paul McCartney de anul trecut, intitulat "Chaos and Creation in the Backyard", afirma ca e vorba de "premeditare". Comentand textul melodiei "Friends to go", cunoscatorii sunt de parere ca Paul intentiona din 2005 sa renunte la Heather Mills. Iar versuri precum "Nu va mai trebui sa-ti faci griji din cauza mea, imi voi vedea, singur, de propriul drum. Altcineva poate sa-si faca griji, voi petrece mult timp singur" constituie dovada.

CONCURS. Liderul grupului Directia 5 anunta ca membrii formatiei intentioneaza sa caute o solista pentru a deveni backing-vocals la melodiile interpretate de Cristi Enache. Concursul va avea loc la 30 mai, la Teatrul Tandarica - sala Lahovary, incepand de la ora 18:00, iar inscrierile se fac telefonic la 313.71.40 - managerul formatiei sau online, pe site-ul www.directia5.com. Potrivit lui Dan Maciuca, managerul de turneu al Directiei 5, candidatele "trebuie sa fie pregatite sa cante live, toate sau o parte din piesele grupului, sa cunoasca muzica in general, sa aiba calitati vocale si o atitudine pozitiva". (A.R.)

MANDINGA. Trupa va deschide spectacolul greilor muzicii cubaneze, "Havana Lounge Live from Buenavista". Joi, 25 mai, la Sala Palatului, Mandinga va avea un recital de 30 de minute, cu piese de referinta din spatiul latino-american, dar si piese proprii, intr-un spectacol sponsorizat de Volskwagen si 7UP. "Sa canti in deschiderea unor artisti cubanezi veritabili precum cei de la Buenavista si Afro-Cuban All Stars este o misiune foarte grea", a spus Florin, liderul Mandinga. Parteneri media ai spectacolului: Jurnalul National, Antena 1, Radio Guerilla, Elle, Viva si Sapte Seri. Biletele se gasesc la Diverta Plaza si Diverta Unirea, Magazinul Muzica si Sala Palatului, dar pot fi cumparate si online, la www.myticket.ro. Pretul variaza in functie de pozitia fata de scena: 160, 110, 80, 50 RON.

×
Subiecte în articol: antimonden