x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

06 Mai 2006   •   00:00
ANIVERSARE. Maine, celebrul rapsod Ion Laceanu implineste 70 de ani. Dar, dupa cum zice, n-a pierdut timpul de pomana, laudandu-se cu un CV impresionant. A castigat trei medalii de aur cu titlul de laureat al concursurilor de gen, a cantat pentru sapte presedinti de stat si a efectuat turnee in 58 de tari. Canta la noua instrumente, chiar si la solzi de peste. De ziua sa a ales sa petreaca in familie. A doua zi insa le va trage o cantare clientilor Restaurantului Tic-Tac din Bucuresti.

RAZA, LA BULGARI. Trupa Raza a sustinut un concert la Festivalul Rock of Nation ce a avut loc joi in Bulgaria. Formatia s-a simtit onorata de invitatie, cu atat mai mult cu cat pe scena au urcat nume mari ale rockului mondial, precum Megadeth sau Uriah Heep: "A fost o experienta placuta, fiind primul concert de asemenea anvergura. Am interpretat opt piese, inclusiv cateva prelucrari ale unor hituri straine".

FARA MANELISTI. Roxana Mihutescu, nepoata Regelui Cioaba, a ales pentru nunta ei, care va avea loc astazi la Sibiu, sa poarte o rochie de mireasa creatie Catalin Botezatu. In cort a fost amenajata si o scena, pe care vor urca Andreea Banica, AXXA, Ro-Mania, Gheorghe Gheorghiu, Puiu Codreanu, Axinte de la Vacanta Mare si multi altii. Va urma si un grandios foc de artificii. Ciudat este ca pe lista interpretilor nu se afla si marii manelisti.

SHOW CU PRINTI. Monica Stan, de la B1 TV, moderatoarea emisiunii "High Life", a devenit imaginea casei de moda a Norei Balanica. Colectia Norei, intitulata "Silk for my heart", a fost prezentata zilele trecute la Grand Phoenicia Hotel, in prezenta unor personalitati, printre invitati numarandu-se Printul Paul si Printesa Lia. Tinutele de primavara-vara au fost realizate din matase si satin, in culori vesele.

CU "LOCA" IN CIPRU. Interpretii Arsenium, Natalia Gordienko si Connect-R sunt asteptati azi in Cipru, in vederea sustinerii unui concert din turneul de promovare a piesei "Loca", cu care cei trei sunt hotarati sa cucereasca atat publicul din Europa, cat si trofeul Eurovision. Piesa "Loca" este deja solicitata de diferite case de discuri din Europa. Versiunea in limba engleza a melodiei va fi licentiata pentru a fi lansata in varianta single.

×
Subiecte în articol: antimonden