x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

02 Mai 2006   •   00:00
MITA, IN ROL DE FOTOGRAF. Cea mai recenta piesa a baietilor de la Bere Gratis s-a transformat rapid in videoclip. "Speranta din priviri" este o poveste de dragoste, clasica. Mita joaca rolul unui fotograf nebun… de indragostit, care nu pierde nici o ocazie pentru a mai prinde un cadru cu fata viselor lui. Victoria, tanara care joaca rolul eroinei, e urmarita si fotografiata de Mita pe par- cursul unei zile intregi, fara ca ea sa stie. Cei doi nu se intalnesc niciodata, dar imaginea fetei il obsedeaza pe timidul fotograf. Mita a fugarit-o pe Victoria o zi intreaga pe strazile din Bucuresti. (Catalina Iancu)

COLABORARE DE CINCI STELE. Luminita Anghel pregateste un nou album, pe care il va lansa la sfarsitul lunii mai, inregistrarile fiind efectuate in studioul lui Andrei Kerestely. Solista va include pe materialul discografic si trei melodii - una dintre ele are influente orientale - compuse special pentru ea de renumitul interpret si compozitor englez Blair MacKichan. Asadar, in urma cu o saptamana, artistul a venit in tara pentru a-i prezenta Luminitei piesele, iar aceasta, incantata de oferta, s-a si grabit sa le inregistreze. Blair a declarat ca piesele pe care i le-a compus solistei noastre le va duce personal la Sony BMG, in Anglia, pentru a le promova si acolo. (Simona Ecovoiu)

SHOW-URI. Pianistii Johnny Raducanu (foto) si Harry Tavitian vor sustine doua concerte de jazz la Budapesta si Viena la inceputul acestei luni. Spectacolul de la Budapesta, intitulat "The New Sounds of Europe", e organizat cu ocazia Zilei Europei - 9 mai, la initiativa Institutului Cultural Roman din capitala ungara, intr-una din cele mai cunoscute sali din Budapesta, Millenaris Park. Johnny Raducanu si Harry Tavitian vor evolua la doua piane, iar la 11 mai, artistii vor canta la Institutul Cultural Roman din Viena.

VINE REGELE! Maine, in Club A, va avea loc un eveniment inedit: un warming-up party King Diamond, exact cu doua saptamani inainte de marele concert. Pentru a prefata sosirea Regelui la Bucuresti, in Club A va fi proiectata, incepand cu ora 22:00, inregistrarea unui spectacol extraordinar King Diamond, sustinut anul trecut in SUA. Gazda serii va fi Lenti Chiriac, iar organizatorii concertului - Promusic Prod, revista Maximum Rock si Acta Mediacom - vor oferi, prin concurs, doua invitatii la show-ul de la 17 mai de la Sala Agronomia. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden