x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

28 Apr 2006   •   00:00
DJ DE TELENOVELA. In acest week-end, Oana Zavoranu si Nicoleta Luciu incearca sa-si mai descopere un talent: cel de DJ. Cele doua au fost invitate sa puna muzica la clubul Crush din Constanta, al carui patron este fratele Taniei Budi, Ionut. Acesta spera ca lumea se va imbulzi sa le vada la platane pe Oana (astazi, de la 22:30) si pe Nicoleta (sambata), care vor fi asistate de DJ Silvio. Duminica, DJ Stereo Blasters din Grecia va sustine, alaturi de un saxofonist, un program special. (Dana Cobuz)

SENSOR IN ASIA. Singapore, pregateste-te! Paul, DJ AlexUnder, Mandela, Laura, Sergiu si Cosmin, adica trupa Sensor, isi duc muzica, pentru prima oara, pe continentul asiatic, in perioada 8-17 mai a.c. "Suntem convinsi ca turneul pe care il avem in Asia este o experienta unica. Este o adevarata provocare si vom profita de aceasta vizita pentru a inregistra videoclipul ultimei noastre melodii, locul ales pentru filmarea acestuia fiind Malayesia", spune Paul Ilea, liderul trupei Sensor.

ULTIMELE TESTE. Alina Elena Bercu, castigatoarea selectiei nationale Eurovision Young Musicians, se pregateste de marea confruntare de la Viena, unde va pleca saptamana viitoare, nu inainte de a mai sustine doua concerte importante in tara si strainatate. Primul va avea loc astazi, la Hamburg, sub bagheta dirijorului Robert Stehli, iar al doilea la Sala "Mihai Jora" a Radiodifuziunii Romane, la 30 aprilie. Alina, profesoara sa si delegatia Romaniei vor decola spre Viena la 5 mai, la ora 8:45.

SISTEM REINVENTAT. In loc sa-si bage in portofele toti banii (deloc putini!) incasati in urma incheierii, de curand, a unui contract de publicitate cu o firma din Romania, Sistem a investit o suma frumusica in noi instrumente neconventionale si efecte speciale. Baietii au avut si un motiv foarte serios pentru care spectacolul lor trebuia imbracat in haine noi: turneul national care a demarat in a doua zi de Pasti, la Bucuresti, si va trece prin 21 de orase din tara, pana la 10 septembrie.

×
Subiecte în articol: antimonden