x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

21 Apr 2006   •   00:00
REGAL BLUES. Dupa succesul inregistrat saptamana trecuta la Constanta, AG Weinberger isi continua periplul prin cluburile din Romania pentru a promova aparitia noului sau album - "Nashville Calling". In aceasta seara, AG va sustine un concert in Club "Papa Joe" din Arad. Putini stiu ca interpretul a fost singurul nonamerican acceptat la Festivalul Bluestock din Memphis si apreciat de B.B. King drept "un chitarist bun, dinamic". (Raluca Grintescu)

JUGARU SI PROHODUL. Pentru farsorul Gabi Jugaru, Pastile reprezinta cel mai inalt varf pe care-l poate urca pacatosul de zi cu zi pentru a fi mai aproape de Dumnezeu. Desi prefera o manastire departe de civilizatie, anul acesta isi va petrece Sarbatorile in familie, unde sunt adevaratii prieteni. "Intreaga mea copilarie e legata de Pasti. Pana in clasa a 8-a mergeam la biserica din Bogdanesti si cantam in strana slujba Prohodului", spune Gabi. (Raluca Grintescu)

INVITATIE LA DANS! In zilele de Pasti (23-25 aprilie), Clubul El Tango si Caf... & Terrace vor organiza "Tango de Sarbatori". Evenimentele constau in concerte de tango, lectii de tango, practica & milongas. Faimosul dans argentinian se va bucura de o atentie deosebita si saptamana viitoare: la 29 aprilie, tot la Caf... & Terrace, se serbeaza "Ziua internationala a dansului". (Dana Cobuz)

×
Subiecte în articol: antimonden