x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

19 Apr 2006   •   00:00
DONATIE. Obiectele si alimentele cumparate din banii obtinuti in cadrul "Targului de Barbati 2006" vor ajunge, maine, la destinatie. Suma stransa din licitarea burlacilor Augustin Viziru, Dani Otil, Keo, Cornelius Pasat, Zoli Toth, Ioan Isaiu, Cosmin Gabriel Popp, Nicolae Banicioiu, Cristian Adomnitei, dar si din donatii, se ridica la 30.000 RON. Maine, burlacii vor duce bunurile cumparate din acesti bani la Centrul de Plasament nr. 8 - Orhideea (Sector 6), Centrul de Plasament Sf. Maria (Sector 5) si la Centrul de Plasament Luminita (Sector 2). (D.C.)

AKCENT LONDONEZ. Compozitoarea celor de la Blue scrie, mai nou, pentru Akcent. Numele ei este Nicole Formescu si e nascuta in Romania. A parasit tara in 1990 si s-a stabilit definitiv la Londra. Are in CV colaborari cu multe nume importante din muzica britanica. Ea va sta o saptamana in Bucuresti si va scrie trei piese impreuna cu Adi, Marius, Sorin si Mihai. Nicole isi pregateste terenul pentru o lansare in forta pe piata muzicala mioritica. (Catalina Iancu)

CONCURS. Inspirat din faimoasa competitie din Marea Britanie, Roadhouse World Flair Challenge, TOFIFEE vrea sa adune o data pe luna cei mai buni barmani de spectacol din Romania. In fiecare a doua miercuri din luna (cu exceptia lunilor aprilie si august) barmanii romani se pot intalni in Clubul Temple, din Bucuresti, pentru a participa la cel mai important concurs de barmani din Romania. Concursul este organizat de Mondy’s Bartending Academy. (A.R.)

×
Subiecte în articol: antimonden