x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

01 Noi 2005   •   00:00
ZAVORANU E INTREAGA. Prieteni, rude, apropiati si admiratori au inrosit firul telefonului incercand sa dea de Oana Zavoranu (foto). In week-end a aparut un zvon conform caruia Oana ar fi fost batuta de Pepe, dar atat de tare, incat ar fi bagat-o in spital. Conform unor "surse" (total dezinformate sau mai degraba rautacioase), Querida ar fi avut doua coaste rupte si fata plina de vanatai. Din aceasta cauza, celularul vedetei a sunat intruna, iar SMS-urile au curs garla. Cunoscutii au intrebat-o daca se simte bine si daca va mai prezenta "Corazon latino" in direct, la Acasa. Surpriza insa: Zavoranu a aparut duminica intreaga-intreguta la emisiune, vesela si zambitoare, cu toate coastele la locul lor si fara nici o urma pe fata. Sa mai zica cineva ca nu-s barfitorii gelosi pe fericirea lor... (Catalina Iancu)

VIJELIE N-ARE NIMIC LA CAP. Ce am inteles din emisiunea "Aventurile familiei Vijelie", difuzata duminica la Prima TV, este ca doamna Vijelie e cam geloasa, fiindca a pomenit tot timpul de "gagicile" domnului Vijelie. Ca doamna Vijelie n-a mers la sala, desi domnu’ Vijelie i-a zis sa se duca, sa mai slabeasca (sau sa-l mai slabeasca?). Copilul familiei Vijelie s-a lovit cu capul de masa si i-a iesit un ditamai cucuiul. Iar tata Vijelie i-a zis: "Repeta dupa mine: «N-am nimic la cap!»". Doamna Vijelie da bacsisuri barosane cand i se spala masina. Insusi patronul firmei a supervizat operatiunea, in timp ce doamna Vijelie a mancat o ciorba, iar copilul a baut un suc si-o bere fara alcool. Treaba buna este ca familia Vijelie a strans bani de la manelisti si a impartit ajutoare persoanelor afectate de inundatii. (Catalina Iancu)

ANDREEA, FARA EL. Andreea Antonescu s-a despartit din nou de iubit. "De data aceasta definitiv", a spus fosta Andre. Afirmatia aceasta a mai facut-o insa de vreo cateva ori. In urma cu cateva luni, cantareata se impacase cu ideea ca a pus capat relatiei cu Iustin, insa s-a trezit cu acesta pe nepusa-masa, asta-vara, la Mamaia. S-au impacat si si-au mai dat o sansa. Dar se pare ca tot nu le-a mers bine. Solista spune ca de vina este programul foarte incarcat pe care il au amandoi. Dar tot ea spune ca la ea acasa locuieste un baiat de 18 ani, pe care ea il "creste". Cine s-o mai inteleaga? (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden vijelie