x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden INFO

INFO

26 Ian 2007   •   00:00

Diamonds Night in Bucharest. Iata o veste buna pentru vedetele mioritice: s-a lansat un nou concept vestimentar pentru Romania: VIP only. "Le Club" Monte Carlo a deschis de curand o reprezentanta si la Bucuresti. Accesul in cochetul showroom se face exact ca la Monte Carlo: exclusiv pe baza unei programari se poate servi ceai sau sampanie, iar pe tot parcursul sesiunii de shopping cei interesati sunt asistati de un stilist italian.

In aceasta seara, incepand cu ora 23:30, in Clubul Bamboo va putea fi vizionata o parte a celor mai noi creatii Valentino, Dolce&Gabbana si Bluemarine, in cadrul unui fashion show unic, "Diamonds Night in Bucharest". (Catalina Iancu)

Interculturalitate. Harnici nevoie mare, Alexandra Ungureanu si Crush (adica Radu si Sorin) au mai dat gata un videoclip. Doua zile incheiate au durat filmarile pentru a transpune in imagini noul lor single, "Inima mea". Si, cum in asemenea "chestiuni muzicale" ambianta e foarte importanta, cei trei au construit, alaturi de regizorul Vali Vlad, un decor de inspiratie asiatica. Autenticitatea a mai crescut cu cateva niveluri a doua zi, datorita designului original al magazinului Outwear. Si, ca tacamul sa fie complet, in videoclip apar si trei asiatici.

Asadar, in total au fost sase… gaturi de atarnat cravate, iar stilista clipului a stiut cel mai bine acest lucru, pentru ca ea le-a crosetat! Daca nicaieri nu au fost de gasit atatea cravate identice… (Anca Stanescu)

Alternosfera, in Europa. Formatia Alternosfera a participat recent la Festivalul Eurosonic 2007, care se desfasoara la Groningen, Olanda, in cadrul programului "Noordeslag Week-end". A fost o experienta deosebita, mai ales ca in cele doua zile de spectacol, pe cele 20 de scene amenajate in oras au cantat peste 140 de formatii. Alternosfera a fost invitata deja sa participe in vara acestui an la cateva festivaluri rock, dar pana atunci trupa pregateste primul album in limba romana, "Orasul 511". Lansarea va avea loc la sfarsitul lunii februarie.

×
Subiecte în articol: antimonden