x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

17 Sep 2005   •   00:00
TURNEU IN INDIA. Interpreta Panseluta Feraru vrea sa relanseze muzica lautareasca prin deschiderea unei scoli de profil. Mai intai, cauta sponsori care sa o ajute sa inchirieze un spatiu. Si nu se va lasa pana nu-si va duce planul la bun sfarsit, mai ales ca acesta a fost si visul reginei muzicii lautaresti, regretata Romica Puceanu. Panseluta canta la "Taj", restaurant cu specific indian, unde a fost remarcata de cativa oameni de afaceri. La invitatia acestora, artista va sustine un recital in India. (Simona Ecovoiu)

PATRONUL CONSUL. Va mai amintiti de celebrul Restaurant "Marul de Aur", unde pe vremea lui Ceausescu aveau loc cele mai tari chefuri? S-a redeschis. Joi seara. Noul patron este Charbel Maroun, consulul onorific al Libanului la Constanta. El detine si superbul hotel de cinci stele "Palm Beach" din Mamaia. Evenimenul a fost prezentat de Alina Sorescu, care a anuntat ca aici se vor organiza, pe viitor, show-uri tematice. Trupa Fantasio a fost prezenta cu mai multe momente artistice de dans oriental, latino si can-can. Invitatii, Printul Paul si Printesa Lia, Crina Matei, Mihai Mitoseru, Vali Craciunescu si Marian Darta, au servit specialitati libaneze. L-am intalnit si pe Andrei Ratiu sau Printul Ratiu, cum isi mai zice, cel care in urma cu 10 ani astepta sa fie cerut de barbat. Unde? Langa soclul din fata Casei Scanteii. (Simona Ecovoiu)

PRESELECTIE. Agentia MRA, cea care a descoperit-o pe seducatoarea Catrinel Menghia, organizeaza in perioada 17 septembrie-29 octombrie Caravana Bravo Cover Girl Tour 2005. Se cauta frumoasa care va reprezenta Romania la finala mondiala a concursului Ford Models’ Supermodel of the World 2005, ce va avea loc la New York in ianuarie 2006. Castigatoarea de anul trecut, moldoveanca Otilia Aionesei (17 ani), a obtinut locul I si un contract de modelling in valoare de 150.000 de euro. Caravana va trece atat prin orasele de provincie, cat si prin Bucuresti. (Catalina Iancu)

REPORTAJE DIN EUROPA. Irina Pacurariu revine la TVR 1 cu o interesanta linie de reportaje, intitulata "Cealalta Romanie". Prima editie a emisiunii se va difuza la data de 16 octombrie, de la ora 16:00: "Am revenit recent din Italia, Spania si Irlanda, unde am realizat materiale cu cei din diaspora romana. Am intalnit romani care au job-uri bune, dar si romance care s-au stabilit in Italia din interes, de dragul banilor sau din dragoste. Avem si un reportaj despre romancele care practica prostitutia peste granita". (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden