x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

14 Sep 2005   •   00:00
BAZAR SI MONDEN. Saptamanalul despre vedete, showbiz si distractie, adica Story, apare intr-o noua prezentare. Numarul 36, din perioada 12-18 septembrie, aduce noutati despre VIP-uri: Pepe & Querida se vor adresa instantei, satui de informatiile defaimatoare din presa. Monica Barladeanu e actrita cu acte-n regula, Bruma la mare, Negru la "Ziua Judecatii", Maruta la impartit gaini sinistratilor, si Dan Balan revine cu rock. In afara de "Lumea lui Mutu", mai puteti citi ultimele barfe, gura lumii si picanterii.

CALIN GOIA, VOLUNTAR BGS. Solistul trupei Voltaj a plecat in week-end la Cheile Rasnoavei pentru a participa alaturi de salvatorii BGS la cel de-al doilea stagiu de pregatire a tehnicilor de alpinism. Calin Goia s-a alaturat misiunii de salvare in calitate de voluntar. Membrii echipei au dormit in corturi si au mancat din proviziile luate la plecare, au invatat sa se catere, sa faca rapeluri si sa care ranitii de pe munte.

ANALIA SELIS S-A MARITAT. Analia s-a (re)casatorit in Argentina. A primit cadourile pe care si le-a dorit, dupa ce a intocmit o lista cu daruri, aceasta fiind traditia in tara ei. Artista si-a revazut surorile dupa trei ani. A purtat aceeasi rochie de mireasa, pe care a modificat-o, imbinand elementele specifice romanesti cu cele argentiniene. Nunta a fost una traditionala, la care s-a servit celebra friptura de vita.

×
Subiecte în articol: antimonden