x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info Monden 20 iulie 2007

Info Monden 20 iulie 2007

20 Iul 2007   •   00:00
Info Monden 20 iulie 2007

Băieţii de la Akcent au fost la un pas să doboare recordul mondial la kilometri parcurşi in numai trei zile.

ADJUDECATĂ - Mamaia este a TVR-ului!

Doamnelor şi domnilor, intre 23 şi 26 august, Consiliul Judeţean Constanţa şi televiziunea publică vă prezintă cea de-a 37-a ediţie extraordinară a Festivalului de muzică uşoară Mamaia. Preselecţiile pentru secţiunea Interpretare vor avea loc in TVR la 30 şi 31 iulie, iar pentru Creaţie, la 1 august. Premiile pentru fericiţii căştigători au aceeaşi valoare (in euro) ca anul trecut. Iată cum arată distribuţia: Premiul I - 1.500 de euro, Premiul II - 1.000 de euro, Premiul III - 500 de euro. Aşadar, televiziunea publică rămăne fidelă Mămăiţei, deşi organizatorii festivalului au tratat şi cu Prima. Asta e! Cel mai bun căştigă. (Dana Andronie)

BOEM - Defilare hippie la Vama Veche

O prezentare de modă mai puţin conformistă va avea loc in acest week-end la Vama Veche. Diana Oşerhan işi scoate "ţoalele" din magazinul Catwork şi le arată lumii la doi paşi de mare, pe terasa "Papa la Şoni". "Hăinuţele pe care vi le-am pregătit sunt pline de personalitate şi viaţă, la fel ca oamenii care le poartă. O colecţie boemă, pentru vamaioţi adevăraţi", işi laudă Diana colecţia pe care o va arăta lumii la 21 iulie. (D.C.)

LA CONGRES! - Week-end salsa la Constanţa

In cinstea zilei ţării natale, Columbia, Wilmark a decretat starea de salsa in Romănia. Astfel a pus la cale "Primul congres de salsa" in ţara lui Dracula, care işi va avea tabăra la Constanţa. Peste 500 de "salseros" sunt aşteptaţi la petrecerile pe ritmuri latine. Cei mai buni dansatori de salsa şi căţiva DJ cu experienţă in domeniu au ajuns deja in Romănia. (D.C.)

AKCENT: Ocolul pămăntului in 3 zile

Băieţii de la Akcent au fost la un pas să doboare recordul mondial la kilometri parcurşi in numai trei zile. Week-end-ul trecut au reuşit să ajungă pănă in indepărtata Siberie. Primul concert l-au avut in Polonia, la Gdansk. Adi, Marius, Mihai şi Sorin au căntat in faţa a peste 10.000 de spectatori la Summer Festival. Fiind la un pas să piardă avionul, băieţii au plecat spre Krasnoyarsk, in Siberia. Drumul spre casă s-a lăsat şi el cu peripeţii. Şi-au pierdut bagajele şi au avut un zbor anulat din cauza unui presupus atentat terorist.

×
Subiecte în articol: antimonden