x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Interdicţie pentru Heaven?

Interdicţie pentru Heaven?

de Dana Andronie    |    28 Noi 2007   •   00:00
Interdicţie pentru Heaven?

"Trupa Heaven a fost notificată să se abţină de la orice declaraţie defăimătoare la adresa partenerilor prezenţi in contractul de cesiune incheiat cu Cat Music (inclusiv la adresa reprezentanţilor Music Management)", transmite casa de producţie a lui Dan Popi, printr-un comunicat de presă.

"Trupa Heaven a fost notificată să se abţină de la orice declaraţie defăimătoare la adresa partenerilor prezenţi in contractul de cesiune incheiat cu Cat Music (inclusiv la adresa reprezentanţilor Music Management)", transmite casa de producţie a lui Dan Popi, printr-un comunicat de presă. Această "somaţie" oficială pentru Adina (care a lansat tot felul de acuzaţii la adresa managerului Radu Groza) vine din partea lui Popi, fiindcă lui ii aparţine brandul Heaven. "Iar brandul Heaven valorează atăta vreme căt el se află in stare de funcţionare", declară Radu Groza. Insă "campania de promovare" a Adinei face ca trupa să nu mai existe pe piaţă, prin anularea concertelor. "Reamintim trupei Heaven, precum şi celorlalţi artişti care consideră că orice publicitate (fie ea şi negativă) este utilă, că dau in acest fel dovadă de dispreţ la adresa celor care au investit energie, timp şi bani in cariera lor (...).

Cat Music işi rezervă dreptul să recurgă in viitor la măsuri extreme, mergănd pănă la interzicerea oricărei apariţii publice şi interdicţia de utilizare a mărcii Heaven, in cazul in care trupa va rămăne consecventă in atitudinea recent adoptată". Ce va urma după acest avertisment? Ce se va intămpla după ce Adina va termina rondul televiziunilor, ducăndu-şi astfel la bun sfărşit campania de denigrare a managerului? După ce şi-a folosit atăt de mult vocea in acest scandal, poate că Adina Postelnicu va cănta minunat... ca un peşte

×
Subiecte în articol: antimonden heaven