x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Jamie Foxx a ajuns de urgență la spital. Actorul se afla în Atlanta pentru filmările la pelicula Back in Action

Jamie Foxx a ajuns de urgență la spital. Actorul se afla în Atlanta pentru filmările la pelicula Back in Action

de Anastasia Paul    |    18 Apr 2023   •   20:15
Jamie Foxx a ajuns de urgență la spital. Actorul se afla în Atlanta pentru filmările la pelicula Back in Action
Sursa foto: Hepta

Actorul american Jamie Foxx a ajuns de urgență la spital ca urmare a unei complicații medicale.

Acesta are 55 de ani și se află internat în Georgia unde este supus unor investigații de sănătate, potrivit dailymail.uk.

Acestuia i s-a făcut rău marți, 11 aprilie, în Atlanta, unde se afla pentru filmările la noua peliculă Back in Action, a platfomrei Neflix, în care joacă alături de Cameron Diaz și Glenn Close.

O sursă apropiată a spus, vineri, că Jamie se recuperează însă nu se știu motivele pentru care a ajuns la spital. 

În timp ce filmările la Back in Action continuă fără el, iată ce se știe până acum: Jamie Foxx se află de o săptămână internat din cauza unei complicații medicale.

Știrea a fost dezvăluită de Corinne Foxx, fiica actorului în vârstă de 20 de ani, pe  Instagram.

„Am vrut să împărtășesc faptul că tatăl meu, Jamie Foxx, a suferit o complicație medicală ieri. Din fericire, datorită acțiunii rapide și îngrijirii medicilor, el este deja pe cale să se recupereze. Știm cât de iubit este și apreciem rugăciunile voastre. Familia cere intimitate în această perioadă. Cu multă dragoste, familia Foxx".

Nu au fost dezvăluite însă alte detalii despre starea lui Jamie. Nu este clar despre ce este vorba și nici care au fost simptomele care au determinat internarea sa. 

În pofida declarației familiei sale că starea actorului se îmbunătățește, încă nu se știe când va putea părăsi spitalul sau dacă se va întoarce la filmări. 

Cea mai recentă scenă filmată în Atlanta pare să fi fost deosebit de stresantă pentru actor și pentru colegii săi. S-a scris, săptămâna trecută, că Foxx a avut o criză pe platoul de filmare din Marea Britanie, ceea ce a dus la concedierea mai multor persoane, printre care un producător executiv din proiect, împreună cu doi regizori și chiar propriul șofer.

Potrivit The Sun, un angajat a fost concediat în legătură cu o aparentă înșelătorie privind 33.000 de lire sterline, în numerar, în legătură cu vânzarea unui ceas Rolex.

A existat și mai multă dramă când s-a dezvăluit că producția a fost întreruptă, luna trecută, după ce o bombă neexplodată din perioada celui de-al Doilea Război Mondial a fost descoperită pe platoul de filmare din Londra, chiar înainte ca două scene majore să fie filmate.

O prietenă de-a lui Cameron Diaz a dezvăluit că este posibil ca actrița să se retragă definitiv după încheierea filmărilor din cauza problemelor. 

Totodată, au fost dezvăluite puține detalii despre intriga sau personajele filmului.

Fotografiile de lunea trecută păreau să-l arate pe Jamie antrenând echipa de fotbal feminin, dar el și Cameron au fost văzuți pe platourile de filmare din Marea Britanie filmând ceea ce păreau a fi scene de acțiune într-o pădure înzăpezită.

×
Subiecte în articol: jamie foxx back in action