x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Juratul ”X Factor” Horia Brenciu: ”Eu aș vrea să fac Crăciunul în fiecare duminică”

Juratul ”X Factor” Horia Brenciu: ”Eu aș vrea să fac Crăciunul în fiecare duminică”

22 Dec 2018   •   09:00
Juratul ”X Factor” Horia Brenciu: ”Eu aș vrea să fac Crăciunul în fiecare duminică”

Juratul ”X Factor” Horia Brenciu se bucură de perioada sărbătorilor de iarnă ca un copil, astfel că după finala ”X Factor”, de duminică, de la ora 20.00, live la Antena 1, va aștepta Moșul alături de familia sa.

De la concertele de colinde sau împodobitul bradului, Horia Brenciu trăiește fiecare moment magic al Crăciunului și chiar s-ar bucura dacă atmosfera s-ar putea păstra pe parcursul întregului an. ”Mie mi s-a insuflat dragostea de Sărbători și de Crăciun încă din copilărie. Tata avea o vorbă: să fim cu toții la masă. Nu e neapărat important ce pui pe masă, pentru că înainte de 1989 eram vai de capul nostru, important e să te vezi cu ceilalți, pentru că de acolo îți iei energie pentru următorul an. Eu aș vrea să fac Crăciunul în fiecare duminică sau în fiecare zi. De ce să vină Moș Crăciun doar pe 24 spre 25? De ce să ne impunem noi să fim buni doar în zilele Crăciunului?”, a mărturisit juratul ”X Factor”.   

Înainte de Ajun însă, Horia Brenciu va trece prin emoțiile finalei ”X Factor”, alături de colegii săi. Anul acesta, Ștefan Bănică are două finaliste, pe Doinița Ioniță și Ioana Bulgaru. Delia va intra în finala de duminică, de la ora 20.00, live la Antena 1, alături de Bella Santiago, în timp ce Carla’s Dreams este mentorul lui Cristian Moldovan.

×
Subiecte în articol: horia brenciu