x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Kryptonul Fodor a cucerit Olimpia

Kryptonul Fodor a cucerit Olimpia

01 Mar 2005   •   00:00

Despre unul dintre cei mai vanati burlaci din show-biz, Razvan Fodor, circula un zvon care poate spulbera sperantele doritoarelor. Gurile rele spun ca el s-ar fi "combinat" cu fosta prezentatoare MTV, Olimpia Olari.

CRISTINA OLOGEANU

TIMP. Razvan Fodor a avut o seara la dispozitie pentru a o cuceri pe Olimpia!
In acest week-end, intr-un club din Bucuresti, a avut loc o mare petrecere. Bineinteles ca nu au lipsit vedetele. Intrucat in local au venit peste 300 de persoane, componentii trupei Krypton au fost nevoiti sa astepte aproape o jumatate de ora ca sa li se gaseasca un loc. Si, pentru ca Razvan Fodor a stat langa o juna fermecatoare din cale afara, toate privirile s-au indreptat catre cei doi. Cea care i-a atras atentia vocalistului este nimeni alta decat Olimpia Olari, fosta VJ-ita la MTV, care a fost cucerita de manierele solistului. Gurile rele sustin ca, dupa mai multe soapte la ureche si priviri galese, cei doi porumbei au disparut precum magaru-n ceata. Se pare ca, la un moment dat, Fodor si Olari i-ar fi cerut patronului clubului sa le pregateasca un separeu in crama Vinopolis din clubul Biblioteca.

NU-I O COMBINATIE!L-am contactat telefonic pe "Fat-frumos", pentru a ne povesti mai multe despre noua sa achitizie. Luat pe nepregatite, Razvan Fodor a spus doar ca abia in seara respectiva a cunoscut-o pe oachesa domisoara, si nu avea cum sa se "lipeasca": "Am fost sambata seara la «Biblioteca», dar nu m-am combinat cu nimeni acolo. In acea seara am facut cunostinta cu Olimpia Olari, asa cum am facut cunostinta cu toti cei de la masa la care am stat. Nici macar nu am coborat cu Olimpia in crama, ci cu doar cu PR-ul clubului care a vrut sa imi arate crama. Mi se pare total nepotrivit sa ma combin cu o persoana pe care abia am cunoscut-o!". Si, ca sa fie si mai convingator, Razvan ne-a mai spus ca nu-i mai arde deloc de "combinatii". Credem noi ca despartirea de Catrinel Menghia i-a lasat un gust atat de amar, incat Razvan prefera sa fie singur. "Pana la 33 de ani. Dupa aceasta varsta, poate voi avea o relatie", completeaza vocalistul trupei Krypton.

PORTRET. Dar cine-i Olimpia, care i-a tinut companie "kryptonului" o seara? A fost actrita la Teatrul National din Bucuresti, dar a demisionat anul trecut, pare-se din cauza unei serioase dispute cu directorul Dinu Sararu. Olimpia a mai trecut si pe la MTV. A facut parte din echipa de stiristi a acestui post. Dar si de acolo a plecat cu tam-tam. A depus o plangere penala impotriva postului si a prezentatorului Mircea Zara, pentru insulta. Pentru o bucata de timp a fost iubita lui Marius Vintila. Urmeaza Fodor?

×
Subiecte în articol: antimonden fodor olimpia