x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden La Belgrad: Con de brad contra CD

La Belgrad: Con de brad contra CD

de Catalina Iancu    |    14 Mai 2008   •   00:00
La Belgrad: Con de brad contra CD

Reprezentanţii României la Eurovision 2008 se află în această perioadă la Belgrad. Au cîntat şi s-au relaxat. Mai precis, Nico şi Vlad şi-au încălzit vocile şi au repetat piesa cu care vor concura în prima semifinală

Reprezentanţii României la Eurovision 2008 se află în această perioadă la Belgrad. Au cîntat şi s-au relaxat. Mai precis, Nico şi Vlad (foto) şi-au încălzit vocile şi au repetat piesa cu care vor concura în prima semifinală, dar s-au şi plimbat prin centrul oraşului şi au admirat cîteva obiective turistice.

Ce-au văzut? Belgrade Arena (doar din mersul autocarului), cîteva clădiri în ruină, rămase astfel după un bombardament din anii ’90, Parlamentul, Primăria, Parcul Kalemegdan, Fortăreaţa Belgradului. Cică şi în parc Nico şi Vlad au avut parte de admiratori! “Un puşti care nu împlinise încă 1 an a ţinut să facă o fotografie cu artiştii români”, zice în comunicatul trimis de TVR. Oare în ce limbă o fi vorbit copilul de nici 1 an?! Drept “recompensă”, micuţul David i-a oferit lui Nico un con de brad. Nici el nu a rămas fără răsplată, cei doi interpreţi dăruindu-i un CD cu autograf.

×
Subiecte în articol: antimonden