x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden La Cerb! - Cel mai îndrăgit cântec românesc în interpretarea unui concurent străin

La Cerb! - Cel mai îndrăgit cântec românesc în interpretarea unui concurent străin

de Catalina Iancu    |    29 Feb 2008   •   00:00

Cele mai emoţionante momente de până acum ale Festivalului Cerbul de Aur (adunate din toate cele cincisprezece ediţii) vor fi reunite într-un spectacol care va dura patru ore.



Cele mai emoţionante momente de până acum ale Festivalului Cerbul de Aur (adunate din toate cele cincisprezece ediţii) vor fi reunite într-un spectacol care va dura patru ore.

Sâmbătă, 1 martie, de la 20.10, în direct la TVR 1. Interpreţi, câştigători ai Cerbului, realizatori ai festivalului, concurenţi, prezentatori, regizori, scenarişti vor fi prezenţi în studioul 3 al TVR pentru a prezenta istoria "Cerbului de Aur, de la alb-negru la color". Telespectatorii vor avea o misiune specială: să aleagă, prin televoting, cel mai îndrăgit cântec românesc în interpretarea unui concurent străin, participant la Cerbul de Aur.

Lista melodiilor este următoarea: "Să nu-mi iei niciodată dragostea" (interpretată de Mike Peterson din Olanda), "Let Me Try" (interpretă de Pam din Malta), "Nu-ţi spun adio" (Garret Wall din Spania), "Ionel, Ionelule” (cântată de Jojo a Gogo din Franţa), "Vin’ la mama de mă cere" (Jyleen, Elveţia), "Iarna" (Urban Tale din Finlanda), "Sufletul meu" (Vanessa Quai, Vanuatu), "Deschideţi poarta soarelui" (Trie Utami, din Indonezia, câştigătoare a trofeului Cerbul de Aur în 1992), "Îţi mulţumesc" (Linda, Italia, cea care a obţinut trofeul în 2005), "Beiju la la" (interpretă Giulia Nahmany, Israel). Melodia "E vremea întrebărilor" va fi interpretată de Eliane Saint, din Elveţia, cea care a participat la ediţia din anul 1971 a festivalului.

Show-ul va avea trei prezentatori: Ruxandra Gheorghe, Dan Teodorescu şi Horia Moculescu. Constantin Drăghici, Margareta Pâslaru, Luminiţa Dobrescu, Doina Spătaru, Mihaela Mihai, Corina Chiriac, dar şi Monica Anghel, Narcisa Suciu, Andra, Proconsul, Luminiţa Anghel, Paula Seling, Mălina Olinescu şi Slang vor interpreta, în acelaşi spectacol, melodii care le-au adus trofeul Cerbul de Aur sau piese cu care au cucerit publicul, la fiecare dintre cele 15 ediţii ale festivalului. (C.I.)

×
Subiecte în articol: antimonden