x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden La lupta cea mare cu acele cântarului

La lupta cea mare cu acele cântarului

de Anca Stanescu    |    10 Feb 2008   •   00:00
La lupta cea mare cu acele cântarului
Sursa foto: Bogdan Iuraşcu/

“Dorul de siluetă când  îmi vine/ Dau kilele de pe mine.‘‘ VIP-uri care s-au răz­boit cu grămezi de calorii. Au ţinut diete, au slăbit, au învins. Vedetele s-au încu­me­­tat să-şi ardă caloriile în beneficiul unei imagini mai plăcute.

“Dorul de siluetă când  îmi vine/ Dau kilele de pe mine.‘‘ VIP-uri care s-au răz­boit cu grămezi de calorii. Au ţinut diete, au slăbit, au învins. Vedetele s-au încu­me­­tat să-şi ardă caloriile în beneficiul unei imagini mai plăcute.

 

“Manânc ca să trăiesc, nu trăiesc ca să mănânc‘‘ a declarat Cătălin Crişan. Acest principiu, însoţit de dietă, l-a uşurat de vreo 35 de kilograme. Deşi are părul alb, artistul a ajuns la o formă fizică apropiată de cea a tinereţii trubaduristice. Categoria iubiri arzătoare... de grăsimi. Din această grupă “calorică‘‘ fac parte Raluca Bădu­lescu şi Oana Roman. Prima a reuşit să dea jos 38 de kilograme într-un an. Iubiţii tineri şi cluburile intens frecventate dăunează grav grosimii taliei. Deşi bătăile mai rapide de inimă îi îndepărtează caloriile, pe Oana o slăbesc, în această perioadă, şi niscai griji financiare. 

 

FORME BUNE ROXI ARE... Adriana Bahmuţeanu nu stă o clipă locului: şi-a făcut grădiniţă, năşeşte, scrie, umblă, e nevastă şi mamă. Normal că, în aceste condiţii de “restrişte‘‘, nu avea cum să se îngraşe prea mult. Doar face parte din categoria suprasolicitări casnico-profesionale.

 

Categoria “slăbit de pomană‘‘. Învingătoare la beţe... Monica Columbeanu! Deşi are succes ca manechin, n-ar fi rău să-şi mai rotunjească puţin linia picioarelor. Au oare se hrăneşte doar cu iubirea pentru Iri? Grea “dietă‘‘. Mai ales dacă iubirea-i pe ducă... Rocsana Marcu a dobândit, încă de când era gravidă, o siluetă de invidiat. A născut de ceva vreme şi aproape nici nu se cunoaşte. Care să fie secretul formelor ei sculpturale? Oare partenerul pe care îl ţine, în continuare, secret? 

 

CATEGORIA “EXCEPŢII DE LA REGULĂ‘‘. Invitată şi răs-invitată pe la mai toate emisiunile, Mirela Zivari îşi neglijează, pro­babil, mesele. Efectele vizibile? Apariţia guşiţei şi umflarea obrăjorilor, care o fac candidată ideală la secţiunea “regim dezordonat de apariţii TV‘‘. 

 

SECŢIUNEA “ÎNGRĂŞAT PERICULOS‘‘. Delia Matache s-a rotunjit spectaculos în ultimul timp, punând la grea încercare rezistenţa partenerilor de dans. Aceştia ar trebui să semene din ce în ce mai mult cu legendarul Hercule. Numai că minunile nu sunt posibile întotdeauna. “După atâta frig şi ceaţă/ Iar s-a arătat soarele‘‘ şi pe strada Cristinei Spătar. Măritată şi liniştită, cântăreaţa a acumulat sentimente alese, dar şi kilograme în plus în perioada Săr­bătorilor de iarnă. Să sperăm că tot amorul o va ajuta să le dea şi jos.

 

anca.stanescu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: antimonden