x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lansare - Claudiu Mirică este "Retro"

Lansare - Claudiu Mirică este "Retro"

de Anca Stanescu    |    02 Iun 2008   •   00:00

Un solist (care nu are decît 33 de ani, dar respiră muzical aerul vremurilor trecute), un decor modern şi... mai multe piese celebre din anii ’60-’70.



Un solist (care nu are decît 33 de ani, dar respiră muzical aerul vremurilor trecute), un decor modern şi... mai multe piese celebre din anii ’60-’70.

Claudiu Mirică şi-a lansat sîmbătă, la magazinul Diverta din Plaza Romania, albumul "Retro". Peste 300 de admiratori au venit să asculte un recital live de o oră, în care Claudiu a "evoluat" alături de trupa sa, "The Retro Band". Margareta Pâslaru şi doi dintre membrii trupei Mondial (Mircea Drăgan şi Dragoş Vasiliu) au fost invitaţii speciali ai acestui eveniment. Toţi trei au avut bucuria să-şi asculte piese îndrăgite într-o interpretare nouă. Margareta Pâslaru l-a felicitat pe Claudiu pentru maniera inedită de cîntare a melodiei "Lasă-mi, toamnă, pomii verzi": "Mă bucur că acum, în 2008, piesa compusă pe versurile Anei Blandiana e cîntată şi de tineri". Mondial(ele) creaţii "De va veni la tine vîntul" şi "Romanţă fără ecou" au colectat de la spectatori zîmbete, amintiri şi bătăi entuziasmate din palme.

ÎN RÎNDUL PATRU. Recitalul "Retro" a fost încheiat cu un "trio formidabil": Claudiu le-a invitat pe Gianina Corondan şi pe Anca Florea să cînte împreună cu el "În rîndul patru (banca de la geam)". Deşi momentul artistic a fost unul total improvizat, cele două "invitate speciale" s-au descurcat foarte bine, iar publicul le-a apreciat "prestaţia temelor" cu aplauze de nota 10. Cu ocazia lansării, Claudiu Mirică a anunţat şi faptul că va pleca într-un lung turneu de promovare, "The Retro Tour", care va ţine pînă în luna septembrie, urmînd ca albumul "Retro" să fie lansat şi în oraşele Timişoara, Cluj, Piteşti şi Tîrgovişte.

×
Subiecte în articol: antimonden retro claud