x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Liviu Vârciu și-a sărbătorit ziua de nume la filmările celui de-al doilea sezon ”Asia Express”

Liviu Vârciu și-a sărbătorit ziua de nume la filmările celui de-al doilea sezon ”Asia Express”

10 Noi 2018   •   19:46
Liviu Vârciu și-a sărbătorit ziua de nume la filmările  celui de-al doilea sezon ”Asia Express”

Liviu Vârciu și-a sărbătorit joi ziua de nume, în timpul filmărilor celui de-al doilea sezon ”Asia Express”, alături de concurenți și de colegii săi.

Deși nu mulți știu despre artist că pe 8 noiembrie își serbează ziua onomastică, bunul său prieten și coleg de filmări, Andrei Ștefănescu, a fost printre primii care i-au făcut o urare: ”Ce ai putea să îi spui unui om când e ziua lui? Să fie sănătos, cel mai important, să fie fericit, să fie iubit și să își țină aproape familia și copilașii. Tot ce pot să îi doresc este sănătate, pentru că este cel mai de preț lucru pe care îl poți dobândi. Astăzi nu am petrecut deloc, din păcate, pentru că am început filmările dis-de-dimineață, dar...petrecem mult timp în mașină împreună. Sper să vină și ziua aceea în care să petrecem, dar deocamdată trebuie să muncim.”.

În ceea ce privește surprizele aniversare, Liviu Vârciu a fost cu un pas înainte și și-a cumpărat singur un vas tradițional cu efecte calmante, care prin zgomot și vibrații îți curăță karma: ”Îmi calmează spiritul, inima și cam tot ce trebuie să îmi calmeze. Astăzi e ziua mea și nu am primit încă niciun cadou!” , a afirmat artistul la prima oră. Cu toate acestea, pe parcursul zilei de filmare Liviu a primit și o mică surpriză din partea localnicilor, o pictură pe față, specific indiană.

Filmările pentru cel de-al doilea sezon Asia Express, cel mai dur reality show de aventură difuzat în România, au loc anul acesta în Sri Lanka și India. 9 perechi de vedete sunt hotărâte să străbată Drumul Elefantului pentru a ajunge la premiul de 30.000 de Euro și pentru a trăi experiența vieții lor. Fiecare pereche are la dispoziție un Euro pe zi și trebui să își găsească singuri mâncare, cazare și transport.

 

 

×
Subiecte în articol: Liviu Vârciu