x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume...

Lume, lume...

05 Aug 2006   •   00:00
DALLAS - J.Lo nu mai vrea sa fie Sue Ellen
Jennifer Lopez nu va mai face parte din distributia versiunii pentru marele ecran a celebrului serial Dallas. Frumoasa cantareata ar fi trebuit sa-i dea viata lui Sue Ellen, sotia lui J.R. Ewing (interpretat de John Travolta). Proiectul pare a fi sortit esecului, daca ne gandim ca la inceputul anului a plecat si regizorul Robert Luketic. "Comanda" a fost preluata de regizoarea Gurinda Chadha. Pentru Miss Ellis, producatorii sunt in tratative cu legenda hollywoodiana Shirley MacLaine.

MAREA BRITANIE - Concediata prin SMS
Patronul unui magazin de imbracaminte din Marea Britanie si-a concediat angajata prin SMS. Katy Tanner (21 de ani) se simtea rau si n-a putut ajunge la munca. Suparat, seful i-a dat un mesaj in care o anunta ca nu mai are nevoie de serviciile sale, motivand ca nu si-a indeplinit planul la vanzari. "Multumim pentru timpul cat ai lucrat la noi", se incheia mesajul.

FALIMENT - Cheeky Girls nu mai au bani
Trupa celor doua surori romance Cheeky Girls se confrunta in prezent cu o criza financiara, fiind in pragul falimentului, informeaza thisislondon.com. Compania HM Customs le-a intentat romancelor proces pentru neplata unor taxe in valoare de 6.600 de euro. Monica si Gabriela Irimia dau vina pe fosta lor companie de inregistrari, Telstar, care in prezent nu mai exista, pentru situatia lor financiara, declarand ca aceasta le datoreaza 3,2 milioane de euro.

AJUTOR - Dumnezeu face echipa cu politia
Politia din localitatea britanica Lincolnshire a solicitat comunitatii crestine locale sa se roage la biserica pentru rezolvarea cu succes a unor anchete privind diverse crime, informeaza Rompres. La initiativa Asociatiei politistilor crestini practicanti, sectiile de politie din Lincolnshire vor trimite la bisericile locale liste cu crimele comise in zona si care trebuie investigate. Oamenii legii i-au sfatuit pe credinciosi sa se roage concret pentru fiecare caz in parte, precum si pentru reducerea criminalitatii. Politistii care au initiat demersul explica faptul ca stiu din experienta proprie ce efecte are rugaciunea, de aceea sunt convinsi ca ruga fata de Dumnezeu va da rezultate.


Doar cerul e mai sus decat ei
Ieri a inceput la Seattle (SUA) editia anuala a Seafair Airshow. In cadrul spectacolului aerian si-au demonstrat talentele membrii echipei Fry’s Electronics Patriots Jet Team. Cu acest prilej, s-a facut reclama si filmului "Flyboy" ce urmeaza sa apara pe marile ecrane din SUA si care-l are printre protagonisti pe David Ellison.

×
Subiecte în articol: antimonden