x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume...

Lume, lume...

15 Iul 2006   •   00:00
PROPUNERE - Superman, gol pusca
Actorul american Brandon Routh poate schimba costumul de Superman cu cel al lui Adam. Revista Playgirl i-a facut o propunere noului interpret al celebrului personaj sa apara dezbracat intr-un pictorial. Pentru a-si arata "dotarile" de "supererou", "Playgirl" ii ofera lui Routh 500.000 de dolari. Actorul nu a dat nici un raspuns pana acum.

MISTER - Se cauta "Donatorul 401"
Un donator misterios a avut deja 25 de copii cu 17 femei. In jurul lui se alimenteaza mitul "tatalui perfect", frumos, cult si sensibil, informeaza Rompres. Nu are un nume, nu are un chip, in catalogul bancii de sperma americane "Fairfax Cryobank" fiind doar "Donatorul 401". Calitatile prezentate in descriere au atras foarte multe doamne, ceea ce a dus la lichidarea stocului de "materie prima". Conducerea bancii a incercat sa-l convinga pe "401" sa mai "presteze". Fara succes insa, intrucat el i-a informat ca nu mai este interesat.

DILEMA - Uma, singura si nu prea
Chiar daca actrita Uma Thurman s-a despartit de Andre Balazs, cei doi au fost vazuti impreuna. Ei au fost fotografiati bucurandu-se de soare la Saint Tropez. De altfel, purtatorul de cuvant al vedetei a declarat ca decizia de a rupe relatia cu Balazs este "definitiva"... cel putin "deocamdata".

OFERTA - Cimitir pentru suporteri
Christian Reichert, presedintele clubului german de fotbal Hamburg SV, doreste construirea unui cimitir pentru suporteri, vizavi de stadion. "Doritorii" au la dispozitie peste 150 de locuri de veci.

PROSTIE - Hotii au chemat taxiul
Doi albanezi care au jefuit un cabinet de avocatura din Berlin au avut proasta inspiratie de a chema un taxi pentru a transporta bunurile furate. Initial, taximetristul i-a ajutat pe cei doi sa urce "marfa" in masina, dar apoi si-a dat seama ca 1:00 dimineata era o ora prea putin potrivita pentru mutare. Asa ca a chemat politia, dupa ce i-a lasat la destinatie.


ZIUA NATIONALA A FRANTEI
Ieri s-a sarbatorit Ziua Nationala a Frantei. Champs Èlysées-ul a fost "luat cu asalt" de fortele militare care au marsaluit pe sub Arcul de Triumf, in timp ce avioanele survolau capitala tarii. Ziua de 14 iulie 1789 marcheaza inceputul revolutiei franceze prin caderea Bastiliei. Evenimentul a insemnat trecerea Frantei la epoca moderna. Pentru prima data din antichitate, un regim monarhic a fost rasturnat si inlocuit cu o republica.

×
Subiecte în articol: antimonden