x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume...

Lume, lume...

03 Iun 2006   •   00:00

Lepard in gradina


Zicala romaneasca "Afara e vopsit gardul, si-nauntru, leopardul" se potriveste de minune in cazul unui englez . In instanta, Todd Dalton a obtinut dreptul de a tine in gradina casei un leopard intr-o cusca avand latura de 3,6 metri, care poate fi folosita pentru a creste acest gen de animale.

Record - 46 de surferi pe acelasi val


Un grup de surferi din Sydney pretinde ca a doborat recordul mondial la categoria "cel mai mare numar de surferi pe un singur val". Potrivit lui Matt Grainger, cel care a pus la cale aceasta actiune, a declarat ca 46 de oameni au "prins valul" in Manly Beach. Pentru a-si omologa recordul, organizatorii au trimis in Irlanda o caseta video care urmeaza sa fie analizata de reprezentantii Guinness Book.

Novice - Cum se jefuieste o banca


Un japonez care se gandea sa jefuiasca o banca pentru a face rost de bani i-a intrebat mai intai pe angajatii institutiei cum se procedeaza in astfel de cazuri, pentru ca apoi sa se supuna bland cererii de a parasi cladirea si sa se raneasca singur cu un cutit pe care il purta la el, informeaza Rompres. Barbatul - un somer in varsta de 58 de ani - a intrat intr-o sucursala a bancii Saitama Resona, din orasul Kumagaya, cu intentia de a pune in scena un jaf. Dar inainte de a trece la treaba, el a intrebat un angajat al sucursalei daca stie cumva cum se jefuieste o banca. Angajatul a alertat paznicii, care i-au cerut barbatului sa plece. Acesta s-a conformat ca un mielusel, iar in timp ce era condus spre iesire, paznicii au observat un cutit care ii iesea din buzunar si urme de sange pe pantaloni. Politia l-a arestat sub acuzatia de posesie ilegala a unei arme.

Conditie - Fara fumatori in universitati


Tinerii nord-coreeni care doresc sa se inscrie la o universitate va trebui nu numai sa treaca de examenele de admitere, dar si sa respecte o noua conditie: aceea de a se lasa de fumat. De mai multi ani, statul comunist desfasoara o campanie intensiva antifumat, liderul tarii, Kim Jong Il, enumerandu-i pe fumatori printre "cei trei mari prosti ai secolului al XXI-lea", alaturi de cei care nu asculta muzica si de cei care nu stiu sa foloseasca un computer. Astfel, inalti oficiali din sistemul de invatamant au decis ca liderul suprem are dreptate si au hotarat sa interzica studentilor sa mai fumeze. In prezent, 40% dintre cei 22 de milioane de locuitori ai Coreii de Nord fumeaza cel putin o tigara pe zi.

Frumusica - Julia Roberts, colega cu Salma Hayek


"Frumusica" Julia Roberts (foto) va fi noua imagine a companiei de cosmetice Avon, cu care va semna un contract de reprezentare in cursul acestei saptamani, informeaza Rompres. La doar o luna dupa ce i s-a incheiat contractul de reprezentare cu Christian Dior, actrita, mama a doi copii, este gata sa-si puna semnatura pe un acord de reprezentare cu firma Avon si va deveni mai bogata cu o suma cuprinsa intre 2 si 4 milioane de dolari, conform unor surse din anturajul sau. Julia Roberts va deveni, astfel, colega apetisantei actrite Salma Hayek.


Admirati peisajul pe aici!


Colorata, maine-i gata! Uniunea fermierilor din Germania a realizat 120 de rame din lemn cu laturi de peste trei metri lungime. Acestea au rolul de a incadra perfect peisajul satului Vaihingen si de a-i ajuta pe turisti sa faca poze din cel mai bun unghi posibil.
×
Subiecte în articol: antimonden