x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Marea Adunare de chiştoace

Marea Adunare de chiştoace

de Catalina Iancu    |    16 Aug 2007   •   00:00
Marea Adunare de chiştoace

Şerpi, crocodili, ponei şi maimuţe. Autografe pe săni, pe şepci sau pe carnete de student. Concurs de adunat sutiene de pe plajă. Cel mai lung şir de prosoape - 78 de bucăţi - legate intre ele. Cine putea găzdui toate acestea? Un moderator dus cu pluta... la mare. Cătălin Măruţă a prezentat una dintre emisiuni călare pe o cămilă.

In direct - din bucătăria garsonierei lui Măruţă

Şerpi, crocodili, ponei şi maimuţe. Autografe pe săni, pe şepci sau pe carnete de student. Concurs de adunat sutiene de pe plajă. Cel mai lung şir de prosoape - 78 de bucăţi - legate intre ele. Cine putea găzdui toate acestea? Un moderator dus cu pluta... la mare. Cătălin Măruţă a prezentat una dintre emisiuni călare pe o cămilă.

  • Jurnalul Naţional: Cum a decurs pănă acum vara lui Măruţă?

Cătălin Măruţă: Ca in fiecare an, cu multă distracţie, vreme frumoasă (in majoritatea zilelor), mult public energic şi invitaţi care au venit cu drag in garsoniera mea decapotabilă de pe plajă. Nu a lipsit nici starea de spirit de adevărată vacanţă, şi, mai ales, spiritul Costineştiului.Â

  • Cine te-a ajutat să mai stai o vară in garsonieră?

In vara asta, de mare ajutor ne-a fost primarul municipiului Costineşti, Traian Cristea, care a răspuns cu entuziasm molipsitor tuturor iniţiativelor noastre, in special campaniei de străngere a mucurilor de ţigări de pe plajă, acţiune in care s-a implicat personal.Â

Vesta de salvare

  • De căte ori ai inundat posturile concurente cu nivelul ridicat al audienţei?

Le-am inundat de mai multe ori in această vară. Fără falsă modestie. Ce e drept, nici posturile concurente n-au avut veste de salvare, adică emisiuni live, care plac publicului mai mult decăt orice show-uri in reluare sau filme prăfuite.Â

Â

  • Ţie cine ţi-a stricat ploile?

Cea mai frecventă problemă e cea cu intărziatul la emisiune. Mulţi omit faptul că drumul spre staţiuni este de multe ori aglomerat. Intre Constanţa şi Mangalia nu este autostradă totuşi. O intămplare de genul ăsta am păţit-o cu Activ. Avi a ajuns la timp, dar Rudi şi Oana au intărziat... Cu Voltaj ar fi trebuit să facem emisiune in direct. A ieşit inregistrată, pentru că ne-a lovit o ploaie torenţială şi nu am mai putut transmite. Dar imediat ce s-a potolit puţin ploaia am mers să filmăm. Nu puteam să ratăm ocazia... şi a inceput să toarne. De data asta am avut noroc că eram la adăpost. Cu Ca$$a Loco am filmat tot in aceeaşi zi ploioasă ca şi cu Voltaj. Diferenţa a fost că nu ne-am adăpostit nicăieri. Am servit prănzul pe faleză, in aer liber şi in mijlocul oamenilor care se plimbau... şi se uitau uimiţi cum stăm noi la o masă in mijlocul văntului şi măncam ciorbă.

Campanie de curăţenie

  • De căte ori ai făcut echipă cu Andra?

Intotdeauna fac echipă cu Andra, chiar dacă nu suntem tot timpul impreună. La emisiunea de pe plajă a fost deja impreună cu băieţii de la Alb-Negru. Urmează să mai vină pe 23 august, de ziua ei. Ar fi al treilea an consecutiv cănd am sărbători pe plajă.

  • Ce noutăţi ai mai adus in vara asta?

In primul rănd, emisiunea in Costineşti, intr-o incercare de a readuce staţiunea la vechea ei notorietate şi statut de loc al tineretului, intr-un nou decor, mai multă interactivitate cu publicul şi o campanie de curăţenie a litoralului, mai precis de străngere a chiştoacelor de pe plajă. Nu au lipsit nici concursurile, care anul ăsta au fost foarte multe.

  • Ce căntăreţi ţi-ai mai pus in cap de data asta?

Despre conflictele cu diferiţi căntăreţi afirm cu toată responsabilitatea că adevăratele valori nu cad niciodată in capcana scandalului. Ca să evoc cel mai recent incident, e regretabil că trupa Heaven a considerat că este mai onorabil să mă atace de pe alte posturi, deşi eu le oferisem dreptul la replică in emisiunea mea. Astfel de derapaje au fost rare şi nu pot umbri relaţia de prietenie pe care o am cu foarte multe persoane publice. Eu voi continua să cred in ceea ce fac, să cred in oameni şi in prietenia lor.

Măruţă, in cifre

"Maratonul a inceput la 2 iulie şi se va incheia la 1 septembrie. Număr de invitaţi: peste 250. Prezenţi pe plajă pentru a asista la emisiune: peste 600-700 de oameni la fiecare ediţie. Sesiune de autografe şi poze cu publicul: o oră şi jumătate după emisie"

In premieră

"Am avut lansări de clipuri premieră: Miki, AnnaMari Dancs, Moga&Morandi, Andra&Alb-Negru, Sistem pentru prima dată la emisiune cu Alexandra (vocea Sistem). Iar Andrei Partoş a devenit cetăţean de onoare al Costineştiului in direct"

Cătălin Măruţă

×
Subiecte în articol: antimonden