x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Maria Gheorghiu se marita o data cu lansarea noului album

Maria Gheorghiu se marita o data cu lansarea noului album

11 Mai 2005   •   00:00

Pana acum cativa ani, muzica solistei folk Maria Gheorghiu era aproape trista, aproape pesimista, la fel ca si starile sale de spirit. Singura recunoaste acest lucru. Totul s-a schimbat din momentul in care l-a cunoscut pe actualul logodnic si viitorul sot.

UNIRE. Maria Gheorghiu si Razvan Barbu asteapta cu nerabdare sa se casatoreasca
Dupa o casnicie care a durat zece ani, Maria nu mai credea ca flacara iubirii se mai poate aprinde vreodata. Spera in adancul sufletului la o alta dragoste, dar se temea sa mai viseze la ea.

CALATORIE. Si-a cunoscut jumatatea acum patru ani, intr-un microbuz, in drum spre Constanta. "Si el vine dintr-o casnicie esuata si este mai mic cu sapte ani decat mine, dar nu asta conteaza. Conteaza ca acum sunt fericita, in sfarsit, iar datorita lui si sentimentelor frumoase pe care le traiesc si muzica mea a devenit optimista. Cand m-a cunoscut, calatoream in acelasi microbuz si i-a atras atentia faptul ca purtam chitara dupa mine. Dar nu stia cine sunt si nu stia absolut nimic despre muzica folk. Auzise doar de Nicu Alifantis. Cu timpul i-am cultivat dragostea pentru folk. Intr-o zi m-a sunat si mi-a spus sa vin la Bucuresti. Imediat. Asa ca intr-o luna mi-am facut bagajele si m-am mutat de la Resita, definitv. De atunci locuim impreuna." Maria si Razvan se vor casatori la inceputul lunii octombrie. "La nunta noastra nu se va auzi nici o manea. Doar muzica populara veche, adevarata." Maria Gheorghiu lucreaza acum la un album pe care-l face in colaborare cu Stefan Orfescu (din trupa rock Asha). Prin urmare, piesele compuse, pe versurile lui Dinu Olarasu si ale Mariei, vor fi o combinatie folk-rock. Materialul muzical va fi lansat pe piata abia la toamna, atunci cand solista isi va pune si pirostriile. (Roxana I. Ancuta)

×
Subiecte în articol: antimonden