x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Turbulențe severe într-o cursă aeriană. La bord se aflau Matthew McConaughey și Camila Alves

Turbulențe severe într-o cursă aeriană. La bord se aflau Matthew McConaughey și Camila Alves

de Anastasia Paul    |    04 Mar 2023   •   16:20
Turbulențe severe într-o cursă aeriană. La bord se aflau Matthew McConaughey și Camila Alves
Sursa foto: Hepta

Actorul Matthew McConaughey și soția sa, Camila Alves, au avut parte de un zbor îngrozitor din cauza unor turbulențe puternice. Acestea au provocat rănirea a 7 persoane și au forțat avionul companiei Lufthansa să aterizeze de urgență pe Aeroportul Internațional Washington Dulles.

Camila Alves povestește cum "totul zbura peste tot" și "s-a creat haos" în zborul 469 Lifthansa, pe ruta Austin, Texas - Frankfurt, Germania, miercuri seara. Avionul a făcut un viraj înfricoșător la 37.000 de metri deasupra Tennessee.

Ea a distribuit pe Instagram un videoclip care arată mâncarea, șervețele și farfuriile împrăștiate pe podeaua avionului.

„Mulțumesc lui Dumnezeu că toată lumea este în siguranță acum”, a scris ea.

Un însoțitor de bord „a lovit tavanul” în timp ce Airbus A330-300 a căzut de două ori în 20 de secunde, potrivit relatării unui pasager, Jazz Kantipudi, pentru NBC Washington. O femeie a încercat cu disperare să-și țină copilul. Un alt călător a spus că o femeie din fața lui a zburat de pe scaun și a aterizat în spatele lui.

Zborul a fost deviat către Aeroportul Internațional Washington Dulles și a aterizat în siguranță, în jurul orei 21:10.

Alves spune că și-au petrecut noaptea la un hotel Marriot, lângă aeroportul Dulles.

„Matthew și cu mine am ajuns la bar cu un minut înainte de a închide... am dormit bine și ne-am urcat, astăzi, într-o nouă cursă aeriană”, a spus ea.

Lufthansa transmiste că a avut loc o turbulență scurtă dar severă iar persoanele rănite au primit îngrijiri medicale. Toți pasagerii au fost repartizați la alte zboruri, iar avionul s-a întors înapoi în Germania, fără pasageri la bord.

"Lufthansa regretă neplăcerile cauzate pasagerilor. Siguranța și bunăstarea călătorilor și a membrilor echipajului este prioritatea noastră în orice moment", a informat compania. 

 

×