x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mesajul lui Arnold Schwarzenegger despre Bruce Willis: "A fost și este un actor uriaș. Va fi mereu ținut minte ca fiind un mare star"

Mesajul lui Arnold Schwarzenegger despre Bruce Willis: "A fost și este un actor uriaș. Va fi mereu ținut minte ca fiind un mare star"

de Redacția Jurnalul    |    31 Mai 2023   •   22:00
Mesajul lui Arnold Schwarzenegger despre Bruce Willis: "A fost și este un actor uriaș. Va fi mereu ținut minte ca fiind un mare star"
Sursa foto: Hepta

Arnold Schwarzenegger a transmis o declarație în sprijinul actorului Bruce Willis, afectat de o gravă boală degenerativă.

“A fost și este un actor uriaș. Și cred că va fi mereu ținut minte ca fiind un mare, mare star. Și un om bun. Înțeleg că, în circumstanțele în care se află, din punct de vedere al sănătății, a trebuit să se retragă. Dar, în general, nu ne retragem niciodată cu adevărat. Eroii de acțiune se reîncarcă”, spune Schwarzenegger, potrivit variety.com.

Bruce Willis a fost diagnosticat cu afazie la începutul anului 2022.

“Am vrut să împărtășim faptul că iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu unele probleme de sănătate și a fost diagnosticat recent cu afazie, care îi afectează abilitățile cognitive. Ca urmare a acestui lucru și cu multă considerație, Bruce se retrage din cariera care a însemnat atât de mult pentru el”, a scris Rumer, fiica actorului, pe Instagram. 

În februarie 2023, familia sa a anunțat că starea sănătății actorului s-a agravat, suferind de demență frontotemporală.

“De când am anunțat diagnosticul de afazie al lui Bruce, în primăvara anului 2022, starea lui Bruce a progresat și acum avem un diagnostic mai specific: demență frontotemporală (cunoscută sub numele de FTD). Din păcate, provocările legate de comunicare sunt doar un simptom al bolii cu care se confruntă Bruce. Deși acest lucru este dureros, este o ușurare să avem în sfârșit un diagnostic clar”.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

×
Subiecte în articol: arnold schwarzenegger Bruce Willis