x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mihai Bendeac, acoperit cu un sac plin cu făină, pe scena ”iUmor”

Mihai Bendeac, acoperit cu un sac plin cu făină, pe scena ”iUmor”

28 Feb 2018   •   18:50
Mihai Bendeac, acoperit cu un sac plin cu făină, pe scena ”iUmor”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Dacă la începutul emisiunii va urca pe scenă într-un costum elegant, Mihai Bendeac va fi de nerecunoscut până la finalul ediției de duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.

Mihai Bendeac va răspunde provocării unui concurent, duminică seara, de la ora 20.00, în cea de-a doua ediție ”iUmor” din cel de-al cincilea sezon. De această dată, juratul nu va asista la un număr de magie, nici nu va sprijini un număr de teatru, ci implicarea sa va fi cât se poate de fizică! Încurajat de colegii săi, Delia și Cheloo, actorul va fi acoperit cu un sac de făină aruncat pe întreaga scenă!

Deși juratul va încerca să plonjeze spectaculos, Delia se va arăta însă nemulțumită: ”Nu se lipește nimic de el... nici făina!”. Cum s-a încheiat momentul și, mai ales, care a fost motivul real pentru care Mihai Bendeac a făcut ”baia” de făină, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 20.00, pe Antena 1, în cea de-a doua ediție ”iUmor” din acest sezon.

Anul acesta, aspiranții la marele premiu "iUmor" au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul cinci, începând din 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei trei câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) și Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).  

×
Subiecte în articol: mihai bendeac