x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Miss Bucureşti 2007 are 15 ani

Miss Bucureşti 2007 are 15 ani

de Catalina Iancu    |    12 Oct 2007   •   00:00
Miss Bucureşti 2007 are 15 ani

11 fete frumoase au concurat, joi seară, la titlul de Miss Bucureşti 2007. Tinerele au fost selectate din peste 100 de participante prezente la preselecţia pentru acest concurs. Finalistele au beneficiat de un program intensiv de intreţinere şi infrumuseţare.

Printre concurente s-au numărat şi două iubite de fotbalişti: prietena lui Cristi Pulhac şi cea a lui Radu Ştefan. Acest lucru nu a influentat in nici un fel juriul format, printre alţii, de Zina Dumitrescu şi Cătălin Botezatu. Mama Zina a ajuns la Cabaret intr-o superbă limuzină Lincon de 9 m lungime, iar Bote (care a fost preşedintele juriului) a ajutat concurentele in culise.


ŢINUTE DE BOTE. Prezentatoarea concursului Miss Bucureşti 2007 a fost Dana Săvuică. Vedeta a retrăit emoţiile din vremea cănd era ea insăşi manechin. Dana a purtat o rochie verde-inchis şi superbe bijuterii Rosato. In aplauzele unui public select fetele au fost şi protagonistele unor show-uri de modă de inaltă clasă, cu ţinute vestimentare Cătălin Botezatu (rochii de seară şi costume de baie) şi BSB (rochii de zi). Proba care a dat cele mai mari emoţii concurentelor a fost evident proba cunoştinţelor generale despre Bucureşti. Cele peste 600 de persoane prezente la eveniment au aplaudat răspunsurile mai mult sau mai puţin inspirate ale concurentelor - in semn de recunoaştere sau incurajare.


PREMII. Organizatorii au pregătit şi un moment special: o prezentare de modă masculină Trends by Adina Buzatu, ocazie cu care au putut fi admiraţi nouă dintre cei mai frumoşi băieţi-model din Romănia. Revenind la concursul de Miss, in final juriul a decis: Miss Bucureşti 2007 este nimeni alta decăt mezina competiţiei, Sanda Apachiţei, in vărstă de doar 15 ani. Sanda a căştigat nu numai titlul de Miss Bucureşti, ci şi un weekend de 5 stele in străinătate, o seară romantică in limuzină pentru ea şi pentru şapte prietene precum şi cadouri de la Michelle Beauty Center &SPA. Pe locul 2 s-a situat Ana Moise (21 ani), care a căştigat un weekend la munte şi un abonament VIP la Bamboo Fitness Club, iar locul trei a fost obţinut de Alexandra Enăchescu (prietena fotbalistului Cristi Pulhac). Deoarece concurentele au fost toate foarte frumoase, partenerii evenimentului au oferit şi ei două premii speciale pentru alte două Miss-uri, in afara celor de pe podium.

×