x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Miss Romănia, o moldoveancă şcolită

Miss Romănia, o moldoveancă şcolită

de Jurnalul National    |    14 Dec 2007   •   00:00
Miss Romănia, o moldoveancă şcolită

Cei mai importanţi oameni din fotbal şi cele mai frumoase fete din Romănia au venit la Rin Grand Hotel, miercuri seară, pentru un dublu eveniment: Gala Fotbalului Romănesc 2007 şi Miss Romănia 2007.

FINAL DE FINALĂ


Cei mai importanţi oameni din fotbal şi cele mai frumoase fete din Romănia au venit la Rin Grand Hotel, miercuri seară, pentru un dublu eveniment: Gala Fotbalului Romănesc 2007 şi Miss Romănia 2007.

Semifinala a avut loc cu o seară inainte, iar in marea finală au rămas 20 de concurente.

Juriul, format din specialişti in modă şi modeling din ţară şi din străinătate, a avut dificila misiune de a o desemna pe cea mai frumoasă dintre cele mai frumoase.

Â

FASHION SHOW BOTEZATU. Evenimentul le-a avut in lista de amfitrioane ale serii pe Claudia Neghină, dar şi pe nelipsita Monica Columbeanu.

Pentru titlul de "Miss Romănia" s-au "războit" 20 de fete venite din toată ţara. Lupta a fost foarte strănsă. Miza? Primele alese vor avea posibilitatea să-şi inceapă o carieră in lumea modelingului internaţional. Fetele au etalat ţinute şi accesorii purtănd semnătura renumiţilor designeri Cătălin Botezatu, Zina Dumitrescu, Laura Olteanu şi Mihai Albu. De altfel, creatorii amintiţi le-au instruit pe fete inainte de a intra in scenă. In cadrul evenimentului, Cătălin Botezatu a prezentat o colecţie spectaculoasă, iar Marcel Pavel a fost invitat să susţină un recital.

CELE MAI... Miss Romănia 2007 a fost aleasă Alexandra Iacob din Iaşi. Bruneta zice că e o fire romantică şi că ii plac romanele de dragoste. Alexandra nu este la prima apariţie in lumea Miss-urilor: a mai căştigat titlul de Miss Europa Junior (in 2005, in Cehia) şi semifinala Miss FTV, eveniment desfăşurat pe imensul iaht FTV Boat, in această vară.

Inginerie

Cine este noua frumuseţe a Romăniei? Are 21 de ani, e născută in zodia Fecioarei şi e studentă la Drept şi la Litere. A terminat Liceul "Miron Costin" din Iaşi, apoi a intrat la două facultăţi: la Litere şi la Inginerie Textilă. Va continua doar cu Dreptul şi Literele, fiindcă are prea multe pe cap (acum şi coroniţa de Miss). Nu e doar frumoasă, dar cunoaşte şi tainele boxului.

×
Subiecte în articol: antimonden miss miss romănia miss rom