x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Monden - Handbalista Victorina Bora si-a botezat fiica

Monden - Handbalista Victorina Bora si-a botezat fiica

de Ovidiu Ciutescu    |    28 Ian 2007   •   00:00
Monden - Handbalista Victorina Bora si-a botezat fiica

Fosta componenta a reprezentativei de handbal feminin a Romaniei la Olimpiada de la Sidney Victorina Bora a avut botezul fiicei, Giulia-Andreea.

Fosta jucatoare a echipelor CFR Craiova, Kometal Skopje, HC Dacia Pitesti, HC Baia Mare, Rapid, Oltchim Ramnicu-VAlcea si Messina a renuntat la handbal in urma cu un an pentru a deveni mamica. Visul a devenit realitate pentru fosta mare handbalista, si ieri, la Biserica „Sf. Dumitru" din Ramnicu-Valcea, a sarbatorit "ceea ce mi-am dorit mai mult de la viata. Aceasta fetita reprezinta incununarea eforturilor facute cu sotul meu, Cristi, de a avea o familie fericita". Nasii viitoarei handbaliste au fost doi oameni de sport, Puiu si Dorina Builescu, iar mosi i-au fost impresarul Giovanni Zanghi si fosta handbalista Ramona Mihalache.

REVENIRE. In varsta de 34 de ani, Victorina Bora, in prezent profesoara la Grupul Scolar Energetic din Ramnicu-Valcea, pare a fi tentata sa revina pe terenul de joc: "Ce mi-am propus, am realizat. Adica aceasta minunata fetita. Sincera sa fiu, mi-e dor de teren, de mingea de joc. Inca mai pot sa ma prezint la un nivel destul de inalt". Chiar daca nu a dorit sa spuna unde ar putea sa evolueze din returul campionatului, fosta internationala a lasat sa se inteleaga ca acest comme-back va fi unul destul de spectaculos.

DISTRACTIE. Daca la botezul religios a avut-o alaturi doar pe Mary Doiciu - fosta sa colega de la Rapid si nationala - , in schimb, la cheful organizat la vila lui Ceausescu de la Bujoreni, atmosfera a fost mult mai pigmentata cu vedete. Astfel, au fost prezente Luminita Hutupan, Roxana Gatzel, Steluta Luca, Edit Matei, Mori Torok-Duca, Constantin Matasaru, Cristina Roua, Nicoleta Lazar si Marinela Doiciu. Singura absenta de marca de la petrecere a fost Carmen Amariei. Chiar daca dusmanul Gheorghe Tadici nu a fost invitat, valoroasa handbalista a fost retinuta la clubul Slagelse, pentru un meci in campionat.

×
Subiecte în articol: antimonden