x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Monden, o noua revista - Lansare mondena pe cal alb

Monden, o noua revista - Lansare mondena pe cal alb

29 Sep 2004   •   00:00

Lume multa si buna la lansarea unei noi reviste, Monden. O revista care vine pe piata autohtona cu un concept nou si care isi propune sa prezinte o sinteza a evenimentelor mondene cu adevarat importante.

SEBASTIAN S. EDUARD

Peisajul publicistic romanesc s-a imbogatit cu o noua revista lunara, Monden. Cum era si firesc, lansarea care a avut loc luni seara la Casa Doina din Hotelul Parc Best Western a strans numeroase personalitati ale lumii mondene, dar si politicieni sau oameni de afaceri. Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu s-au intretinut cordiali cu Andreea Esca si Alexandre Eram. Viorel Paunescu, Andreea Raicu, Diana Munteanu, Brianna Caradja, Paul Niculescu Mizil, Madalin Voicu, Codrin Stefanescu, Cristina Bazavan, Luana Mitran, Oana Roman si... surpriza, Cornel Pasat, Gabriela Vranceanu Firea sau Vali Craciunescu s-au aflat cu totii pe lista oaspetilor.

MUZICA TRADITIONALA. Atmosfera party-ului a fost intretinuta de Loredana si Taraful Agurida, care au sustinut live un spectacol de zile mari. Momentul culminant al serii l-a constituit aducerea revistelor, care nu fusesera distribuite oaspetilor la intrare. Dupa discursul redactorului-sef Daniel Capatos, o tanara imbracata in rochie de epoca, calare pe un cal alb, a venit in intampinarea oaspetilor de pe terasa, aducand cu ea mult ravnita revista.

Monden este o revista care isi propune sa faca parte din viata fiecaruia pentru ca vrea sa prezinte o sinteza a evenimentelor mondene cu adevarat importante.

"Monden ofera posibilitatea ca tu sa te regasesti in paginile revistei alaturi de idolii tai din toate domeniile" - Daniel Capatos, redactor-sef

FOTO

  • ECVESTRU. Revistele au fost impartite de catre o frumoasa domnisoara

  • INVITATI. Eram, Andreea, Andreea, Andrei s-au bucurat impreuna de o seara memorabila
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden