x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Patru intrebari pentru Alexandra Ungureanu - 14 octombrie 2004

MONDEN/Patru intrebari pentru Alexandra Ungureanu - 14 octombrie 2004

14 Oct 2004   •   00:00
MONDEN/Patru intrebari pentru Alexandra Ungureanu  -  14 octombrie 2004
  • Ce obiecte nu-ti lipsesc niciodata din geanta?

    Nu-mi lipseste telefonul mobil. Este indispensabil, nu vad cum m-as descurca fara el. Mai nou, am devenit soferita si, ca atare, am permis de conducere pe care il tin intr-un portofel, unde mai am si celelalte acte. Lucrul cel mai drag este o iconita pe care am primit-o de la mama mea. Am foarte multe genti pe care le asortez la costumatia mea, dar aceasta iconita o mut din geanta in geanta.

  • Vorbesti cu fanii tai la telefon?

    Cei care ma suna sunt prietenii mei. Bineinteles ca ei sunt fanii mei. Vorbim, normal. Eu sunt o fire comunicativa si imi place sa stiu ca muzica mea place. Ma suna si ma intreaba cand si unde mai ma pot vedea cantand. Ma bucura enorm sa vad ca se intereseaza daca am cantari in cluburi. Primesc si critici, dar nu ma supara. Nu tuturor le place genul de muzica pe care il cant eu.

  • Mai ai timp sa mergi la cinema?

    Nu am mai fost la cinematograf de multa vreme. Nu imi mai permit, pentru ca nu am prea mult timp liber. Desi imi plac filmele, mai ales cele vechi. "Pe aripile vantului" si "Philadelphia" sunt doua ecranizari pe care le savurez ori de cate ori am ocazia. Ultima pelicula pe care am vazut-o a fost "Printul Mareelor". Iar actorii mei preferati sunt Tom Hanks si Denzel Washington si nu ratez nici un film cu ei.

  • Ce faci, de obicei, dupa concerte?

    Eu nu am o trupa a mea. Inca. Dar cant alaturi de alti artisti, asa cum s-a intamplat si cu cel mai recent turneu "Holograf si prietenii". De obicei suntem o gasca mare, cu care merg sa mancam, sa bem o bere. Eu ma consum mult in timpul spectacolelor mele, iar dupa, abia astept sa mananc ceva si sa merg direct acasa. (Cristiana Mitroi)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden