x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Monden - Prognoze umoristice pentru anul monden 2007

Monden - Prognoze umoristice pentru anul monden 2007

de Anca Stanescu    |    14 Ian 2007   •   00:00
DE TOATE PENTRU TOTI - Cine se va mai desparti, cine se va impaca? "Sansa" poate fi de partea multora...
Nu colaboram cu Nostradamus, insa ne-am "permis" sa facem cateva "previziuni" in unicul si beneficul scop al descretirii fruntilor.

Bahmuteanu si Prigoana. E clar: tribunalele ar trebui sa-si faca anul asta stocuri de hartie, ca sa nu se trezeasca in pana cand sotii isi vor mai depune plangerile… Si mai este ceva: Bahmu’ se poate interesa din timp de unele moteluri mai ieftine din zona in care locuieste, in caz ca va mai fi data afara in miez de noapte.

Columbenii. Daca Iri va fi pus sa schimbe scutece si sa impinga la carut, putem prevedea usor o criza de sciatica sau lumbago.

(RE)INVENTAT. Huidu & Gainusa. Umbla vorba prin targ despre ciocu’ tot mai mare al colegului Mihai. Daca acum cateva luni era "catapultat" tocmai in America, pentru spor de audienta, poate 2007 ii va aduce pe bune un zbor catre tara tuturor posibilitatilor. Doar cu bilet dus, fireste...

Desi aspectul estetic i s-a imbunatatit vizibil de cand este langa Andreea Raicu, Tudor Chirila se pare ca este (inca) destul de nervos. Acest lucru i-ar putea dauna relatiei de cuplu si s-ar putea trezi, din nou, singur. Se stie ca istericalele masculine sunt cel mai greu de suportat...

VIITOR. Sa speram ca Jojo nu va mai schimba in 2007 barbatii ca pe sosete, ci (macar) ca pe masini de lux

ZANA SI TRUBADURUL. S-au gasit, in sfarsit! Doua personalitati puternice, doi profesionisti desavarsiti, care stiu sa capteze si sa mentina vie atentia publicului. Le dorim sa reuseasca sa imbatraneasca impreuna, asa cum zice, frumos, un cantec de-al lui Banica: "Sedeau langa copii/ Senini ca-n prima zi...". Lucru dificil in peisajul actual, dar deloc imposibil daca exista iubire. Si pentru a se adeveri cu totul cuvintele melodiei, le mai dorim sa se regaseasca, cat de curand, in rolul de parinti.

Romanita si Adrian Iovan. Anul trecut, declarau ca au ceva probleme in casnicie, dar nu vor divorta. Mai ales ca au un copil, care acum ii bucura cu "ganguriciurile" sale (ciudatenia lingvistica ii apartine creatoarei de moda - l-o fi ascultat recent pe "primarele" Marian?!!). Intrebarea pentru 2007 este: va putea un copil sa salveze o casnicie cam subrezita?

JOJO SI TEAVA. Blondina se declara peste tot foarte fericita si implinita. Daca aruncam insa o privire in trecut, constatam ca toate relatiile ei au presupus, la inceputuri, aceleasi trairi "intense", dar care apoi au facut, simplu, fas! Sa speram ca de data asta va fi cu noroc, si cei doi se vor stabiliza sentimental impreuna!

×
Subiecte în articol: antimonden