x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Stirile zilei

MONDEN/Stirile zilei

10 Noi 2004   •   00:00

10 NOIEMBRIE 2004

Apreciere - Premii pentru cele mai "tari" femei


Cele mai importante personalitati feminine din tara vor fi premiate de 1 decembrie, de la ora 20:00, la Hotel Marriott, eveniment organizat de Agentia Cosmopolitan Models. Vor fi acordate 14 premii de excelenta si 8 premii speciale, in valoare totala de 800 de milioane de lei. Printre femeile de succes ale anului 2004 se numara personalitati din diverse domenii, precum televiziune (Gabriela Vranceanu-Firea, Dana Deac, Letitia Zaharia), moda (Eli Laslean, Liza Panait), sport (Nadia Comaneci, Mariana Bitang), actorie (Diana Dumbrava, Cezara Dafinescu). Banii donati de afaceristi sau vedete vor ajunge la copiii bolnavi si orfani. (Simona Ecovoiu)

Cadou - Emma a primit inelul unei contese


Interpreta Emma a primit in dar, de la prietena mamei ei, o contesa din Italia, pe nume Mariuci Cossetinni, un inel cu briliant natural, vechi de 150 de ani. Femeia locuieste in Udine, are 75 de ani si este o mare iubitoare de arta. Inelul cu pricina are o istorie aparte. Mariuci Cossetinni a cumparat bijuteria pe cand avea 30 ani, de la o sotie de general. Aceasta a fost nevoita, dupa moartea sotului ei, sa-si vanda averea, pentru a avea ce pune pe masa. (Simona Ecovoiu)

Turneu - Barbulescu si Dax canta in Europa


Artistii romani au dat de gustul cantarilor "serioase" in Occident. Vali Barbulescu si Dax au semnat recent, cu Five Stars Records din Germania, un contract de reprezentare, editare si promovare de disc in Europa. Colaborarea va incepe cu un turneu al celor doi in Germania, Belgia si Olanda, programat pentru aceasta iarna. Special pentru acest eveniment, celebrul DJ Eddie Amador va face un remix la Safe Sax, piesa de rezistenta a lui Dax si Barbulescu. (Dana Ciobanu)
×
Subiecte în articol: antimonden