x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 15 iunie 2004

MONDEN/Suete - 15 iunie 2004

15 Iun 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  15 iunie 2004

Andreea Marin s-a intoxicat cu lapte batut

Duminica, la ora 15:00, Andreea Marin (foto) a plecat la Bangkok, in expeditia "Thailanda 2004". Desi programul prevedea si popasuri pe la restaurantele cu specific traditional, Andreea nu va putea pune gura pe mancarea thailandeza. Inainte de ultima editie a "Surprizelor" din acest sezon, mai precis vineri seara, a baut lapte batut care era expirat. I-au aparut pete rosii pe tot corpul si avea o stare de ameteala. Pana la urma a chemat Salvarea si a fost bagata direct la perfuzii. Medicii i-au prescris un regim bazat numai pe fructe si legume. Fara sare, fara zahar, carne sau branzeturi. Asa ca Andreea nu va putea gusta din bucatele traditionale thailandeze, ca sa nu mai vorbim despre "delicatese" precum gandaci, meduze, arici de mare sau sange de sarpe. (Catalina Iancu)

"Dragostea din tei" are patru variante in Franta

Am trait s-o vedem si pe-asta: patru variante ale aceleiasi melodii sunt in topul celor mai ascultate 50 de piese din Franta. "Dragostea din tei" a baietilor de la O-Zone are, de putin timp, doua noi concurente, pe langa versiunea cantata de Haiducii. Este vorba despre doua parodii, realizate de Massimo (Fun Radio) si echipa emisiunii "6-9" de la NRJ. Desi se afla in fruntea topurilor franceze de multe saptamani, O-Zone pare imposibil de detronat. De cateva saptamani, "Dragostea din tei" este difuzata si de radiourile din Canada. Se pare ca moldovenii au facut legea vanzarilor din aceasta vara, in ciuda imitatorilor care nu au intarziat sa apara. (Dana Ciobanu)

Marcel Pavel isi duce sotia pe litoralul turcesc

Chiar daca isi facuse planuri sa filmeze noul videoclip la Ibiza, Marcel Pavel va trebui sa se rezume la un decor romanesc. "Regizorul Petre Nastase mi-a spus sa renunt la idee, ca sa nu se confunde clipul meu cu al fetelor de la Spicy, care ar fi trebuit sa filmeze la Ibiza in aceeasi perioada cu mine. Imi pare rau ca pierd o minivacanta", ne-a spus Pavel. Dar se va consola cu o calatorie la Paris, la Disneyland, si cu un concediu pe litoralul turcesc. "Multi rusi se duc la mare in Turcia. Sotia mea, care este originara din Moscova, se va simti acolo ca acasa", spune Marcel. (Dana Ciobanu)

Monica de la Candy se iubeste cu impresarul

Lumea artistica are inca un subiect de barfa: "bombonica" Monica are un nou iubit. Acesta este nimeni altul decat impresarul ei, Lucian Ionescu. Cei doi sunt de nedespartit, indiferent de natura evenimentelor mondene. Toata lumea este cu ochii pe ei, asa ca nu-si pot permite prea multe "intimitati". Lucian si-a castigat notorietatea prin tumultuoasa casnicie cu Janine. (Horatiu Tudor)

Picant

Dan Chisu i-a zis unui francez ca la "Noaptea devoratorilor" va canta cea mai tare trupa din Romania. Francezul a strigat: "Ura, O-Zone!". Era vorba de Holograf. (D.A.)

Divertisul Toni Grecu are firma. Este si director, si femeie de serviciu. El singur se ocupa de propria afacere. (S.E.)
×
Subiecte în articol: antimonden