x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Moroşanu vrea “carne fragedă”

Moroşanu vrea “carne fragedă”

de Anca Stanescu    |    14 Mar 2008   •   00:00
Moroşanu vrea “carne fragedă”

Şi artiştii ţin post uneori, nu-i aşa? Mai ales de Paşti... Chiar dacă nu rezistă fără “dulce” toată perioada, mulţi fac eforturi de purificare măcar pe ultima sută de metri.

Şi artiştii ţin post uneori, nu-i aşa? Mai ales de Paşti... Chiar dacă nu rezistă fără “dulce” toată perioada, mulţi fac eforturi de purificare măcar pe ultima sută de metri.

Mândra fată din “Hora”, Ale­xandra, se va abţine de la carne şi lapte două săptămâni. “Nu pot să ţin tot postul. La câtă energie consum în concerte, probabil n-aş rezista”. La fel de slăbite şi “mun­cite” se declară “Etnicele” Elena şi Roxana. Ultima măr­turiseşte: “Nu pot să ţin tot postul. Am nevoie de energie pentru a face faţă programului încărcat. Voi ţine post în Săptămâna Mare”. Bun şi atât. Un pic de purificare foloseşte  coardelor vocale. Că ne­gativul, săracul, o fi cuprins şi el de astenia de primăvară şi poate da rateuri. “N-am ţinut niciodată post, căci sunt tare pofticios. Cum văd carne fragedă, nu mă pot abţine”, se justifică Moroşanu. Şi ajunge la o concluzie de cinci stele: “Cred că îi mai grav să păcătuieşti cu gândul decât cu fapta”. Dilemă: dacă Mo­roşanu se abţine să se sărute în timpul serviciului, de ce nu poate să ţină şi post? Ro­mâncutza Oana are o filosofie care ne dă pe spate... “Eu cred că e păcat ce scoţi din gură, nu ce bagi în gură. Aşa că de la alimente nu mă voi abţine. Voi încerca să nu-i mai bat la cap pe cei din jur” Deja ne doare capul! Kristine este şi mai radicală. Motivul? Dependenţa de bomboane: “Ador bomboanele de ciocolată care conţin lapte, aşa că dacă aş putea să mă abţin de la carne, la bomboane n-aş putea renunţa nici măcar o zi”. Dar ce fac “Haiducii”? Se sacrifică pentru purificare. Cristi e hotărât să ţină tot postul, pentru că aşa simte. Probabil încă mai are de eliminat, de pe retină, imaginile focoaselor stripteuze care i-au incendiat neuronii.

Poate că după atâta postit” se va mai limpezi şi “corul” artiştilor RBA. Sau mai trebuie să aşteptăm până la Crăciun?

×
Subiecte în articol: antimonden