x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Motivul morții Lisei Marie Presley. Au fost anunțate rezultatele raportului medico-legal

Motivul morții Lisei Marie Presley. Au fost anunțate rezultatele raportului medico-legal

de Redacția Jurnalul    |    15 Iul 2023   •   10:40
Motivul morții Lisei Marie Presley. Au fost anunțate rezultatele raportului medico-legal
Sursa foto: Hepta

Moartea Lisei Marie Presley a îndurerat lumea cinematografiei de la Hollywood, și nu numai. La circa 6 luni de la deces au fost anunțate și rezultatele raportului medico-legal.

Singura fiică a legendei rock Elvis Presley a murit din cauza unei complicații survenite ca urmare a unei ocluzii a intestinului subțire, potrivit dpa. 

Medicul legist din Los Angeles nu a menționat în raportul său prezența drogurilor în corpul actriței dar există speculații că ar putea exista mai multe rezultate care nu au fost publicate. 

Lisa Marie a murit pe 12 ianuarie 2023 în urma unui stop cardiac, la două zile după ce a participat la Gala Globurilor de Aur împreună cu mama sa, Priscilla Presley. 

Zvonurile spun că aceasta a slăbit foarte mult în ultimele luni, între 18-22 de kilograme, și a luat opioide împreună cu medicamentele de reducere a greutății corporale. Totodată, artista suferise și o operație de chirurgie plastică. 

Ea avea doar 9 ani în 1977, când tatăl ei s-a stins din viață, pe fondul abuzului de alcool și droguri, și a devenit moștenitoarea regelui rock and roll-ului, alături de bunicii Vernon Presley şi Minnie Mae Hood Presley. Aceștia au murit la începutul anilor 80, iar Lisa Marie a devenit singura moștenitoare. Până la majorat averea a fost administrată de mama sa, pe care a numit-o apoi co-administrator în 2010 dar și-a schimbat decizia 6 ani mai târziu în favoarea primului său copil, actriţa Riley Keough, acum în vârstă de 33 de ani. Priscilla Presley a aflat abia după moartea fiicei sale de ultimul testament însă lucrurile s-au rezolvat amiabil între ea și nepoată.

Lisa Marie a mai lăsat în urmă un fiu, Benjamin Keough, de 27 de ani, și două fete gemene Harper şi Finley, născute în 2008.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×