x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MSN movie - Joaca de-a Oscarurile

MSN movie - Joaca de-a Oscarurile

23 Feb 2007   •   00:00

Intr-un sondaj initiat de MSN Movies printre utilizatorii de Internet, Gwyneth Paltrow a fost desemnata cea mai proasta actrita a tuturor timpurilor care a castigat vreodata un Oscar. Distinctia i-a fost acordata pentru „Shakspeare in Love", care a castigat la randul sau, din partea a 15000 de cinefili britanici, titlul de cel mai prost film premiat cu Oscar la sectiunea „Cel mai bun film".

Intr-un sondaj initiat de MSN Movies printre utilizatorii de Internet, Gwyneth Paltrow a fost desemnata cea mai proasta actrita a tuturor timpurilor care a castigat vreodata un Oscar. Distinctia i-a fost acordata pentru „Shakspeare in Love", care a castigat la randul sau, din partea a 15000 de cinefili britanici, titlul de cel mai prost film premiat cu Oscar la sectiunea „Cel mai bun film". Acesta este urmat in clasament de musicalul „Chicago".

Repondentii considera totodata ca blonda Gwyneth a castigat statueta in mod cu totul nemeritat, devansand-o in ierarhie pe Halle Berry, care a triumfat cu rolul din „Monsters Ball". De asemenea, lui Halle, fost top-model, i-a fost sanctionat si discursul de acceptare a premiului, considerat de catre 31% dintre votanti ca fiind cel mai prost al tuturor timpurilor. Regretatul Jack Palance, invingator in 1991 datorita rolului interpretat in comedia western „City Slickers", conduce in topul celor mai prosti actori castigatori de Oscar.

Cantareata islandeza Bjork este lider in ierarhia celor mai prost imbracate vedete prezente la decernarea premiilor, ea afisand la ceremonia din 2001 un ciudat costum de lebada.

Editorul MSN Mike Lok a declarat: „Am vrut sa oferim publicului sansa de a participa la Oscaruri. Este cat se poate de clar ca, daca jurizarea ar fi facuta de spectatori, rezultatele ar fi cu totul altele."

×
Subiecte în articol: antimonden