x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mult show-bîz - Gabriela Cristea va avea ce stoarce

Mult show-bîz - Gabriela Cristea va avea ce stoarce

de Catalina Iancu    |    30 Iun 2008   •   00:00
Mult show-bîz - Gabriela Cristea va avea ce stoarce

"După un an în care nu a avut concediu, şi-a neglijat prietenii şi familia şi a uitat să-şi satisfacă capriciile (cacofonia îi aparţine PR-ului), Gabriela Cristea (foto) se apropie cu paşi rapizi de vacanţa mult aşteptată", ne informează Kanal D.



"După un an în care nu a avut concediu, şi-a neglijat prietenii şi familia şi a uitat să-şi satisfacă capriciile (cacofonia îi aparţine PR-ului), Gabriela Cristea (foto) se apropie cu paşi rapizi de vacanţa mult aşteptată", ne informează Kanal D.

Prezentatoarea tv a dat fuguţa prin magazine şi cum credeţi că s-a satisfăcut? Şi-a cumpărat un toaster, un blender, un robot de bucătărie, un storcător de fructe şi un shaker. Ne mai spune vedeta că urmează să-şi cumpere un expresor şi un nou cuptor cu microunde, apoi va alege gresie, faianţă şi mobilă. Atîta risipă de vorbe (şi de energie) pentru schimbarea la faţă a unei bucătării! Dar dacă îşi redecora baia? Ne-ar fi spus, evident, că şi-a cumpărat veceu, bideu, cadă, chiuvetă, ligheane şi bureţi de baie! După atîta surmenaj în bucătărie, Gabriela "intenţionează să meargă din nou la sala de sport, să facă jogging dimineaţa, să meargă în două sau trei excursii în străinătate şi să călătorească foarte mult". De parcă ar putea să meargă în excursii fără să călătorească!



La mare, la soare, şuşele ne "doare"
GHIVECE ● Pînă la linia orizontului muzical
Ca în fiecare an, Litoralul românesc îşi va număra firele de nisip şi artiştii veniţi să încînte publicul îmbăiat în Marea Neagră.

Ce pot să facă urechile mormanelor de oameni sosiţi în această vară pe Litoral întru prăjire uşoară la soare? Să asculte valurile şi pescăruşii? Merge un timp. Să fie gîdilate de trilurile iţite şi ascuţite de prin boxele teraselor? Se poate şi asta, cît mănînci şi bei. Dar după? După siestă, se impune un antren mai zdravăn. De tipul spectacolelor. Dacă "spectacol" se cheamă un ghiveci muzical în care sînt (pre)gătite laolaltă nume precum George Nicolescu, Jean Constantin şi Nicolae Guţă cu fiica...

PE ORBITA 3-rei S-E. Dar să dăm cuvîntul "păpuşarilor-impresari". Bebe Mihu doreşte şi speră să demareze lucrurile chiar de la 4 iulie, în toate staţiunile de pe Litoral. Megaspectacolul "3-rei Sud-est live" este prilejuit de împlinirea vîrstei de 10 ani a trupei. Vor fi prin preajmă să asiste la suflatul în lumînări, să cînte şi să dea cu vorbele pe panta umorului Andreea Bănică şi Stela Popescu. Cel de-al doilea spectacol, intitulat "Supergenialii", care va începe la 15 iulie, ne duce cu gîndul la o... spălătorie. De ce? Pentru că sînt scoase la cîntat, uscat timpanele (şi săltat – legal! – bani din buzunarele amatorilor) nume de toate categoriile. Romică Ţociu, Cornel Palade, Irina Loghin, Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu, Maria Ciobanu, Petrică Mîţu Stoian, Carmen Şerban, Adriana Antoni, Bordo, Jean Paler şi Gheorghe Gheorghiu vor sta întinşi pe sfoara "muzicală" ce leagă Mangalia de Mamaia. Aşadar, avem straie de toate texturile, nuanţele şi calităţile. Croite pe măsura gusturilor fiecărui doritor. Bebe Mihu spune că teatrele de vară, în special cele ale staţiunilor Mangalia şi Jupiter, proaspăt renovate, sînt pregătite să-i primească pe toţi.

COPILUL DE AUR. Dl Anghel este în plină campanie de colectare a banilor necesari demarării seriei de spectacole numite "Varietăţi la malul mării". Acestea vor începe de la 15 iulie şi vor cuprinde tot ce urechea vrea s-asculte, iar sufletul să "simţească". Ne vom îmbăta, zice impresarul, şi de cele cinci octave ale lui Trăistariu, şi de tînguirile lui Sorinel Copilul de Aur însoţit de fratele său. Nu vor lipsi din peisajul marin Nicolae Guţă împreună cu fata lui. Nu ştim încă dacă George Nicolescu (invitat şi el!) va cînta piesa "Eternitate". Cert este că ne vom lovi iarăşi de eternii Fuego (venit cu mama sa artistică, Irina Loghin) şi Nae Lăzărescu, Vasile Muraru şi Jean Constantin. Nu va lipsi nici Doru Octavian Dumitru, pus, ca de obicei, pe rîsu’-plînsu’.

ANTIDOT LA MANELE ŞI "VARIETĂŢI". Printre atîtea bălării de tip manelistic, iată şi nişte flori rare, în această vară, la ţărmul Mării Negre. De data aceasta ofertate şi oferite de Pepino Popescu. Care vine cu antidotul la manele şi "varietăţi".
"Rămîne de văzut dacă publicul va alege acest gen de spectacole", ne-a declarat el. Bine măcar că avem de unde alege şi nu vom mai fi nevoiţi să servim salate muzicale pe la teatrele de vară. Iată oferta concretă: Tudor Gheorghe şi orchestra de muzică uşoară cu "Serenade de altădată", spectacole ce vor avea loc în grădini de vară. De la 26 iulie pînă la 2 august Rafaga va cînta pe Litoralul românesc! Argentinienii cunoscuţi pentru "La luna y tu", "Mentirosa", "Maldito corazon", "Asesina", "Aguita" sau "Una Rafaga de amor" vor încinge, probabil, atmosfera.   

FORMULA DE ŞASE. Iar pentru iubitorii de folk se reunesc "Omul ce aduce ploaia paşnicei iubiri", cantautorul cu "Eşarfa în dar", artistul în "Cămaşa cea de rai", folkistul care s-a "îndrăgostit numai de ea" şi veşnicul iubăreţ care-i spune Mirunei printre şoapte "Îmi place cămaşa ta de noapte". Băieţilor buni li se va alătura vocea din "Povestea copacilor goi". Prietenii ştiu de ce, şi mai ales ştiu despre cine este vorba. Aşadar, Vasile Şeicaru, Mircea Baniciu, Victor Socaciu, Ducu Bertzi şi Mircea Vintilă. Şi, bineînţeles, Tatiana Stepa. "Ce aproape de noi e lumina"! Lumina pe care o aduc la fiecare spectacol. Era supernecesar să o aducă şi să o aprindă şi pe Litoral!

Şase! Vine folkul!
Folkiştii au găsit, se pare, formula ideală pentru o serie de spectacole ieşite din tipare. Baniciu, Şeicaru, Socaciu, Bertzi, Vintilă şi Tatiana. Doar omul cu chitara, şi-atît. Începînd de la 21-22 iulie, cei şase vor avea cîte două spectacole pe zi în fiecare week-end, cel mai probabil pînă în luna august. Concertele se vor desfăşura sub titulatura deja consacrată, "Galele Om bun". Deci aşa vor cînta oamenii buni: de sîmbătă pînă luni.

×
Subiecte în articol: antimonden