x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Nadia a trecut la basme

Nadia a trecut la basme

de Anca Stanescu    |    30 Mai 2007   •   00:00
Nadia a trecut la basme

De Ziua Copilului, Nadia ii va tăia moţul băiatului său, Dylan. Tot atunci va avea loc o intălnire specială: micuţul işi va vedea pentru prima oară bunicul. Fosta campioană crede că surpriza cea mai mare va fi pentru tatăl său

De Ziua Copilului, Nadia ii va tăia moţul băiatului său, Dylan. Tot atunci va avea loc o intălnire specială: micuţul işi va vedea pentru prima oară bunicul. Fosta campioană crede că surpriza cea mai mare va fi pentru tatăl său.

E hotărătă să respecte tradiţia romănească şi să-i taie moţul pruncului său aşa cum se face din moşi-strămoşi. Nu-şi doreşte ca Dylan să aleagă un anumit obiect de pe tăviţă. "Indiferent care va fi opţiunea lui, eu şi Bart il vom lăsa să urmeze ce drum doreşte. Sunt emoţionată, pentru că acum Dylan il va intălni pentru prima oară pe bunicul lui. Surpriza cea mai mare cred că va fi pentru tatăl meu. Cum va reacţiona oare?", se intreabă gimnasta. "Intotdeauna incerc să-i fac surprize fiului meu, dar este mult prea mic pentru a se bucura de ele. Oricum, incerc să-mi petrec şi eu, şi Bart, căt mai mult timp alături de el şi simt că asta il face cel mai fericit", mai spune Nadia.

Căt de curănd, fosta specialistă de la paralele şi bărnă va incepe să-i fredoneze puiului ei căntece de leagăn, pentru care se va instrui, in prealabil, direct de la mama sa. Poveştile mai au de aşteptat puţin, insă Nadia işi ia de pe acum notiţe: "Recitesc basmele copilăriei mele".

D-D-D-D-DA-DA-DAAAA!!!! Dylan a inceput să exerseze cuvinte, dovedind de pe acum abilităţi lingvistice: "Mie imi spune «mama» şi lui Bart ii spune «daddy». Cel mai haios pronunţă cuvăntul «da», ceva de genul «D-d-d-d-da-da». Nu pregetă să mă strige «mama, mama» cănd mă vede şi cănd vrea să-l iau in braţe", spune Nadia. Cum a schimbat-o venirea pe lume a lui Dylan? "Enorm. Nici nu reuşesc să exprim in cuvinte sentimentul aşa cum aş dori." A avut eşecuri? "In viaţa mea, lucrurile nu au mers intotdeauna aşa cum mi-am propus. Am trecut destul de bine peste astfel de clipe. Cred că asta e cel mai important." Viaţa Nadiei se derulează in continuare cu rapiditate, ca atunci cănd era pe covorul de la sol. Ea retrăieşte emoţiile concursurilor prin intermediul gimnastelor pe care le antrenează.

Fosta campioană, care spune "mulţumesc" in cel puţin 12 limbi, nu poate depăşi dorul de ţară. "Mă mai ajută programul incărcat, dar sunt foarte multe momente in care, intr-adevăr, mi-aş dori să fiu acasă, in Romănia, alături de toţi cei dragi."

Cutiuţa no. 6

Părinţi, bunici şi mai ales pitici sunt aşteptaţi sămbătă, 2 iunie, de la ora 17:00, pe Insula Copiilor din Herăstrău. Motivul? Lansarea celei de-a şasea "Cutiuţe muzicale", in regia Lilianei Ştefan. Cine işi dă concursul de această dată? Patru mămici de mămici: Nadia Comăneci, Olivia Steer, Ioana Moldovan şi Raluca Moianu. La o atmosferă de distracţie maximă vor contribui din plin clovnii, jucăriile şi baloanele care vor semna condica in parc. Surpriza adusă de această cutiuţă ii va incănta cu siguranţă pe cei mici: ei vor putea face karaoke, la trei dintre căntecelele de pe album.

×
Subiecte în articol: antimonden nadia