x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Nane se va re-”apişa”

Nane se va re-”apişa”

de Dana Andronie    |    15 Feb 2008   •   00:00
Nane se va re-”apişa”

Mâine seară la TVR1, de la ora 20:10, urmează a doua rundă de Eurovision. Dacă aţi crezut că vom scăpa de prezentatoarea Daniela Nane, v-aţi înşelat!

Mâine seară la TVR1, de la ora 20:10, urmează a doua rundă de Eurovision. Alte şase piese vor trece prin sită. Votul juriului de specialitate va fi 50% din punctajul final, celelalte 50 de procente reprezentând votul telespectatorilor. Dacă aţi crezut că vom scăpa de prezentatoarea Daniela Nane, v-aţi înşelat! Ea rămâne în post, deşi a secat Marea Sudului de perle. După ce i-a îndemnat pe telespectatori să sune “la numerele de telefon apişate pe ecran!”, am crezut că organizatorii au eliberat-o de chinurile prezentării.

 

ATENŢIE! După Berti Barbera vine Iuliana Marciuc. Ea va “suferi” în Camera Verde alături de artişti până se va afla cine trece de a doua semifinală. Monique, Lucia Dumitrescu, Nico, Nicola, Zero, Rednex&Ro-mania, VH2, V!per, Cătălin Josan, Imba, Biondo (Suedia), Paula Se­ling şi Provincialii se bat pentru şase locuri în finala naţională de la 23 februarie.

×
Subiecte în articol: antimonden