x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Next Star. Lidia Buble, tăiată în două, într-un număr incredibil de magie

Next Star. Lidia Buble, tăiată în două, într-un număr incredibil de magie

30 Noi 2016   •   13:06
Next Star. Lidia Buble, tăiată în două, într-un număr incredibil de magie

Joi, de la ora 20.30, la Antena 1, Lidia Buble va face echipă cu Ștefan Luncanu (15 ani) și, împreună, vor realiza un spectaculos număr de magie, în ediția specială “Next Star” de 1 Decembrie.

Numărul va fi unul de-a dreptul spectaculos căci Ștefan, cu talentul său de magician, o va tăia pe Lidia în două, pe scena de la “Next Star”, amuțind cu asta întreaga asistență. Cum va face față Lidia Buble acestui moment, telespectatorii Antenei 1 vor vedea în ediția din 1 Decembrie.

În ediția specială “Next Star” de joia aceasta, Ruby, Lidia Buble, Maria Dragomiroiu, Laura Lavric, Marcel Pavel, Cătălin Moroșanu, nea Mărin și Gelu Voicu vor face echipă cu zece copii talentați care au participat de-a lungul timpului la “Next Star”, într-o competiție amuzantă jurizată de Pepe, Alina Eremia, Dorian Popa și CRBL. Cele opt vedete vor fi împărțite în două tabere care se vor provoca, pe rând, la duel. Vor fi astfel patru dueluri arbitrate de Dan Negru, iar juriul va trebui să aleagă câte un câștigător pentru fiecare dintre ele, urmând ca perechile învingătoare să intre în finala serii.

Care va fi echipa câștigătoare, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, de la ora 20.30, în ediția specială “Next Star” de 1 Decembrie prezentată de Dan Negru.

×
Subiecte în articol: Lidia Buble Next Star magie magic dan negru