x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Nicolae Guta si japoneza

Nicolae Guta si japoneza

30 Sep 2004   •   00:00

Batalia dintre Nicolae Guta si Adrian Minune, zis mai nou De Vito, devine pe zi ce trece tot mai crancena. Ambii isi disputa coroana de rege al manelelor, fiecare incercand sa iasa in evidenta cu ceva nou.

HORATIU TUDOR

Nicolae Guta vrea sa puncteze la capitolul imagine si ziua de marti a fost rezervata filmarii unui videoclip pentru piesa "Decat bogat disperat, mai bine sarac si curat".

Agitatia a inceput inca de la orele pranzului intr-o casa din zona Cartierului Bobocica, unde manelistul, impreuna cu impresarul sau, Ion Petrisor, si o armata de sfatuitori si de bodyguarzi, a pus la cale regia videoclipului. Printre picaturi, impresarul spunea satisfacut ca la sfarsitul acestui an sau cel mai probabil la inceputul lui 2005, Nicolae Guta isi va schimba stilul si nu va mai canta manele.

GHICITOARE. La filmare a participat si o japoneza "originala", aflata special in Romania pentru un studiu despre cultura rromilor. Primele cadre au fost trase intr-un cartier cu case darapanate pentru a fi in ton cu titlul melodiei. Din mahala, protagonistii videoclipului, Nicolae Guta si nepotul sau, Gigi, au ajuns direct in luxosul restaurant Casa Alba din Baneasa. Si-au facut aparitia la bordul unui Lincoln, fiind insotiti de o ghicitoare. Spre stupefactia tuturor, Nicolae a intrat in pielea unui scenograf, pentru ca mai apoi sa incerce sa fie si regizor. Dadea comenzi operatorului ce sa filmeze, cum sa filmeze si cum sa cada lumina. Rugat sa fredoneze cateva versuri din recenta melodie, Nicky Guta a raspuns cu inocenta ca nu le stie pe toate pe de rost, fiind salvat de nepotul sau, Gigi.

AMBITIE

"Vreau sa-mi schimb imaginea si de aceea am filmat acest videoclip, ca lumea sa vada ca si manelistii pot fi artisti. O sa va arat ca nu ma dau batut" - Nicolae Guta,solist
×
Subiecte în articol: antimonden nicolae guta nicolae guta