x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Nicolas Cage plătește pensia alimentară a nepoților, Sorin și Lucian. Mama lor este de origine română

Nicolas Cage plătește pensia alimentară a nepoților, Sorin și Lucian. Mama lor este de origine română

05 Dec 2018   •   22:05
Nicolas Cage plătește pensia alimentară a nepoților, Sorin și Lucian. Mama lor este de origine română

Nicholas Cage plătește pensie alimentară pentru nepoții săi. Fiul actorului, Weston Cage, a divorțat recent de a doua sa soție de origine română, Danielle .

Documentele despărțirii arată că fiul primește un „dar lunar” de la tatăl său, iar peste jumătate din sumă se va duce la fosta parteneră și cei doi copii, Sorin și Lucian.

Conform Dailymail, Danielle deține custodia copiilor, iar Weston, căruia i se permite să-I viziteze, trebuie să plătească lunar suma de 8.000 de dolari. Banii fac parte din cei 16.000 de dolari lunar pe care îi primește de la faimosul său tată.

Fostul cuplu este de acord că actorul Nicolas Cage nu „are vreo obligație legală” să trimită banii fiului. Aceștia cunosc și faptul că suma se poate schimba, dar și că banii pot înceta.

Weston, în vârstă de 27 de ani, s-a căsătorit pentru a treia oară cu Hila Aronian, la patru luni după ce au anunțat că s-au logodit în mai 2017.

×
Subiecte în articol: nicolas cage sorin și lucian