x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Nou album - Catalin Crisan: "Sunt un sfant"

Nou album - Catalin Crisan: "Sunt un sfant"

de Anca Stanescu    |    07 Ian 2007   •   00:00
 Nou album - Catalin Crisan: "Sunt un sfant"

Dupa 20 de ani de cariera, Catalin Crisan declara senin: "Sunt un sfant". Nu va speriati, sunt doar cuvintele unei melodii de pe cel mai recent album al interpretului, "Am albit de dorul tau", terminat cu doua zile inainte de Revelion.

Cele 10 piese compuse de Catalin si de textiera Roxana Popescu sunt orchestrate de Manuel Gheorghe si au fost inregistrate in studioul lui Ovidiu Komornyk. Noutatea de pe acest album consta in originalitatea pieselor, ce beneficiaza de un sound modern, de chitara clasica, rock si chiar de ceva mai… puternic. Este un album "vesel", in care ironia fina se imbina cu exprimarea eleganta.

Spre exemplu, actorul se declara pe cat de fermecat, pe atat de sufocat uneori de o prezenta feminina, iar mesajul e direct: "Doamna, ma stresezi". Cantaretul a semnat deja un contract cu Casa de discuri Roton si e foarte multumit de acest album, considerand ca va fi un al doilea "Daca pleci".

De Revelion, Catalin a cantat la Targu Neamt, unde a facut pentru prima oara cuplu (si) pe scena cu sotia sa, in 16 ani de cand se cunosc.

×
Subiecte în articol: antimonden